Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση του Συνδυασμού "Πολιτεία Ευρίπου" για τα αποτελέσματα των εκλογών στο Δήμο Χαλκίδας και τη δεύτερη Κυριακή.
Γ.Φραντζής
Γ.Φραντζής

Ο Α’ γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών έληξε για την Χαλκίδα. Ο Δήμαρχος θα εκλεγεί τελικά την 2η Κυριακή. Τα πρώτα συμπεράσματα είναι, ότι οι πολίτες αποδοκίμασαν με την μεγάλη αποχή, αλλά και με την ψήφο τους, τα κομματικά χρίσματα και αμφισβήτησαν το πολιτικό σύστημα.
Οι πολίτες που ψήφισαν την κίνηση πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ και διασφάλισαν την εκπροσώπηση της στο νέο Δήμο Χαλκιδέων, έδειξαν ότι η ελπίδα υπάρχει και είναι στη μεγάλη συνάντηση όλων των ενεργών πολιτών.
Η κίνησή μας ήταν μια κίνηση πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης μας. Μια κίνηση που δημιουργήθηκε από τα κάτω, από πολίτες και στηρίχθηκε μόνο από πολίτες χωρίς καμιά εξάρτηση από κόμματα και οικονομικά συμφέροντα.
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ κόντρα στην πρωτόγνωρη επίθεση που δέχτηκε από πολλά και διαφορετικά κέντρα, κόντρα σε μεγάλους και μικρούς κομματικούς μηχανισμούς, και με ελάχιστους οικονομικούς πόρους , κατάφερε να αντέξει και να εξασφαλίσει 1 έδρα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μια έδρα η οποία θα αποτελέσει την φωνή των κινημάτων των πολιτών, μια διαφορετική φωνή που έλειπε μέχρι σήμερα, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στις πόλεις του νέου Δήμου.
Μια φωνή που θα συνεχίσει και μετά τις εκλογές να αγωνίζεται όπως και πριν, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο μαζί με όλους τους πολίτες, πιο ενισχυμένη και δυνατή σήμερα, και να τα βάζει με τα μικρά και μεγάλα συμφέροντα που διαφεντεύουν τις τύχες των πόλεών μας.
Όσον αφορά την 2η Κυριακή επαναλαμβάνουμε την θέση μας ότι θεωρούμε τους πολίτες ότι έχουν την γνώση και την εμπειρία και γνωρίζουν ποια είναι η καλύτερη επιλογή για την πόλη μας και δεν χρειάζονται καμιά υπόδειξη από κανέναν.
Καλούμε όλους τους πολίτες που στήριξαν την κίνησή μας, αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν, είτε γιατί δεν άκουσαν την φωνή μας, είτε για τον οποιονδήποτε άλλο λόγο, να έρθουν κοντά μας ώστε να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε από κοινού την συλλογική μας προσπάθεια.

 
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

17/1/2019
Ο ενάγων έλαβε με απόφαση του δικαστηρίου ποσό αποζημίωσης 3.000 ευρώ....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας