Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και Νομάρχη Βοιωτίας, Κλέαρχου Περγαντά για τα αποτελέσματα των εκλογών.
Ο Κλέαρχος Περγαντάς υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο Κλέαρχος Περγαντάς υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τη στήριξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά από την καρδιά μου τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους.
Την Κυριακή κρίθηκαν οι εκλογές. Την Κυριακή η Στερεά Ελλάδα ψήφισε Κλέαρχο Περγαντά, ψήφισε τον συνδυασμό μας, ψήφισε ανθρώπους έμπειρους, ικανούς και αποτελεσματικούς, για να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειάς μας.
Είμαι πολύ συγκινημένος και θέλω πραγματικά να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για το σημερινό αποτέλεσμα.
Η διαφορά μας είναι πολύ καθαρή, είναι διαφορά νίκης, είναι αυτή η διαφορά που την επόμενη Κυριακή θα αυξηθεί και είναι σαφές ότι θα είμαστε η πρώτη εκλεγμένη περιφερειακή αρχή στη Στερεά Ελλάδα.
Ευχαριστώ από την καρδιά μου όσους μας ψήφισαν αλλά και όσους δεν μας ψήφισαν και καλώ όλους τους πολίτες της Στερεάς την επόμενη Κυριακή να μας στηρίξουν με την ψήφο τους και την αγάπη τους.
Θα ασκήσουμε με επάρκεια τα καθήκοντα μας και κυρίως θα είμαστε κοντά στους πολίτες γιατί είμαστε πολίτες πρώτης γραμμής και όχι πολιτικοί πρώτης γραμμής.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας