Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σχόλιο της Πολιτείας Ευρίπου, στη δήλωση του Γραμματέα της ΝΕ του Συνασπισμού στην Εύβοια για το αποτέλεσμα των εκλογών:
Διαβάσαμε με έκπληξη δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στην Εύβοια, ο οποίος σε δημοσίευμα (8-11-2010), λέει το εξής : «Πήγαμε καλά παρά τη διάσπαση και στη Χαλκίδα όπου κατεβήκαμε για πρώτη φορά, έχοντας και 2ο ψηφοδέλτιο». Παρόμοια δήλωση έκανε και ο κος Βλαχογεώργος ο οποίος και αυτός μιλάει για διάσπαση που επηρέασε τα αποτελέσματα και μάλιστα το ζήτημα θα τους απασχολήσει άμεσα ! 
Τι ακριβώς εννοεί ο κος Αυλωνίτης με το 2ο ψηφοδέλτιο ; Αναφέρεται στην «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ» και θεωρεί ότι του «ξεφύγαμε» ενώ του «ανήκαμε»;
 
Η κίνηση πολιτών ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΡΙΠΟΥ δεν ανήκει σε κανένα κόμμα. Δημιουργήθηκε από τα κάτω με διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας και δεν έχει καμιά σχέση με τα δημιουργήματα των κομματικών σωλήνων.
 
Σε τέτοιες δηλώσεις σαν του κου Αυλωνίτη που αποπνέουν νοοτροπία τσέλιγκα και προσάπτουν στους πολίτες ιδιότητες αιγοπροβάτων, μια απάντηση αρμόζει:
 
«Παρακαλούμε, κύριε Αυλωνίτη, όπως μας αποστείλετε κατάλογο των απολολώτων εκ της στάνης σας αμνοεριφίων για να σας τα επιστρέψουμε».
 
 Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας