Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ρούλα Κεχρή, Θοδωρή Σταματίου και Γιώργο Χαλιώτη
Οι νομαρχιακοί σύμβουλοι της Εύβοιας κ. Ρούλα Κεχρή (Πρόεδρος της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ν. Ευβοίας), ο κ. Θοδωρής Σταματίου (πρ. Πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαλκίδας) και ο πολιτευτής ιατρός κ. Γιώργος Χαλιώτης στηρίζουν με δήλωσή τους τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θανάση Χειμάρα:
Θανάσης Χειμάρας
Θανάσης Χειμάρας
«Είμαστε αισιόδοξοι για τις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής στη Στερεά Ελλάδα. Και είμαστε αισιόδοξοι γιατί πιστεύουμε ότι οι Ευβοείς, όπως και οι άλλοι Στερεο-ελλαδίτες θα ψηφίσουν σωστά, θα ψηφίσουν με βάση την κοινή λογική.
Δεν θα πιστέψουν σε «θα» και σε υποσχέσεις.
Πρέπει να στηρίξουμε όλοι «τα έργα», «τις πράξεις», αυτούς που μιλούν με αποδείξεις.
Ως εν ενεργεία νομαρχιακοί σύμβουλοι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι μπορούσαν να γίνουν πολλά για την Εύβοια αλλά δυστυχώς οι σημερινοί επικεφαλής του νομού δεν εξυπηρέτησαν το συμφέρον των πολιτών ως όφειλαν αφού δεν επέδειξαν την απαιτούμενη αγωνιστικότητα. Περιβαλλοντική ασυδοσία της Λάρκο, εξασθενές χρώμιο στα Μεσσάπια, καύση RDF στην ΑΓΕΤ Αλιβερίου, ακαταλληλότητα 3ου & 6ου Γ/σίου Χαλκίδας, κατάρρευση παραλιακού δρόμου Στομίου Κύμης…
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θανάσης Χειμάρας έχει αποδείξει μέσω των θητειών του ως Νομάρχης ότι ξέρει να διεκδικεί και μπορεί να κερδίζει το μέγιστο για τους πολίτες που εκπροσωπεί. Όσο για τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Σταμάτη Γκάβαλη, η εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ανέδειξε έναν άνθρωπο με όραμα, που στηρίζει έργα και δράσεις που αποτελούν επένδυση για το μέλλον.
Με βάση την κοινή λογική, τη δυνατότητα δυναμικής διεκδίκησης και την αποτελεσματικότητα του Θανάση Χειμάρα, πιστεύουμε ότι οι Ευβοείς, όλοι μαζί, πρέπει να εμπιστευτούμε με την ψήφο μας το Θανάση Χειμάρα και το συνδυασμό «Μαζί για τη Στερεά Ελλάδα της Ανάπτυξης».Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

11/6/2018
Μετά την συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής κάνει ένα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας