Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Κώστας Νικολιάς – φοροτεχνικός σε μια σκληρή ανακοίνωσή του αναφέρεται στον υποψήφιο Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου και όσους τον στηρίζουν:

 Αμύνεστε περί πάρτης!
Όχι δεν είμαι αγράμματος, αναφέρομαι σε αυτούς που αμύνονται …περί πάρτης.... από την Κυριακή το βράδυ ( «περί πάτρης» τους το διάβαζε ο πρώην δήμαρχος, αλλά αυτοί έκαναν έναν μικρό ανέξοδο αναγραμματισμό!)
 Ο πιο καλός ο μαθητής ο κύριος Κατσούλης!! Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει, πριν κλείσουν καλά καλά οι κάλπες και ενώ ακόμη οι περισσότεροι Έλληνες δεν είχαμε ξυπνήσει, ο κύριος Κατσούλης είχε βγάλει την μάσκα , είχε πιάσει ηδονικά το πληκτρολόγιο και αναφωνούσε : Ψηφίστε Παπαναστασίου.
Μια μάσκα που αναγκάστηκε(επίσημα γιατί ανεπίσημα άλλα έλεγε) να φορέσει στο γνωστό δήθεν του. Δηλαδή ότι υπηρετεί τις υποταγές του κόμματος. Από κάτι τέτοιους έπαψα να πιστεύω στο ΠΑΣΟΚ. Ξεκίνησε πάλι τις συμβουλές για το καλό μου!! Δεν αντέχει ρε φίλε το μυαλό μου! Τουλάχιστον η κ. Καράπα ήταν πιο έντιμη, όταν δεν της δόθηκε το χρίσμα την έκανε. Σήμερα δηλώνει ότι δεν πάει για τις καρέκλες ότι περισσέψει θα το δεχτεί. Μάλιστα κυρία μου με πείσατε!!
 Βέβαια απ’ ότι βλέπω στο διαδίκτυο καταιγισμός δηλώσεων στήριξης από μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ! Βγήκαν από τα σκοτεινά υπόγεια που ο κύριος Παπαναστασίου μας έλεγε ότι ζουν και λειτουργούν για το κοινό συμφέρον τους.
Εεε όλοι σεις, ρισκάρατε ποτέ τη βόλεψή σας για το κοινό συμφέρον «μας» ;
Ουαί υμίν… Για ποιο κόμμα;; που χθες σφαζόσασταν! Αλήθεια τι σημαίνει κόμμα; «Κόμμα = Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν' αναγιγνώσκωσι και ν' αρθογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι να αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι.» Εμμανουήλ Ροίδης, Πεζογράφος και κριτικός
Και φυσικά οι εκβιασμοί αλλά και το τάξιμο πάνε σύννεφο έτσι;
Το Αυλωνάρι θ’ αποκτήσει αεροδρόμιο, Οι Κονίστρες παραλία, τα Κριεζά γήπεδο γκόλφ, η Κύμη εργοστάσιο ηλεκτρονικών συσκευών, ο Οξύλιθος την έδρα του δήμου (μια και την ζητούσαν επί Καλλικράτη), το Τραχήλι κολυμβητήριο, ο Αηγιάννης πίστα σκι, κ.ο.κ
Τάζονται δουλειές σε εργοστάσια, αν και κλείνουν το ένα μετά το άλλο, αλλά βλέπουμε.
Η νομαρχία δεν μπορεί να τάξει και πολλά αφού κλείνει το μαγαζί και ανοίγει αντιπεριφέρεια .
Όλα ταμένα, χατίρι δεν χαλάμε. Οι αρχιταξιμαδόροι δουλεύουν ασταμάτητα την ταξιμομηχανή.
 Δεν θα σας κουράσω, θέλω μόνο να πω σας θυμίσω ένα σχόλιο μου το Μάιο με τίτλο : Το έργο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου , πλαισιωμένο από ολιγομελή ορχήστρα!
Έχω εντυπωσιαστεί από τον τέλεια ενορχήστρωση των δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο των δημάρχων Κονιστρών , Αυλώνος , Διστύων , Ταμυναίων και της αντιπολίτευσης της Κύμης ! Πληθώρα δημοσιευμάτων, πλήρως συντονισμένης ορχήστρα , έσπασαν τα μηχανάκια της AGB(παράρτημα Εύβοιας) με το ύψος της τηλεθέασης…..
Και συνέχιζα με μια αφιέρωση στους τότε δημάρχους:
Ταμυναίων: Οι δικαιολογίες είναι περιττές Κι από εμπειρίες είχες αρκετές Ε, άιντε, ξεκαθάρισε τι θες!
Διστύων: το Μπάμπη τον φλου που του ‘λεγες βρε Μπάμπη τι τρέχει εδώ σού ‘λεγε φλου, φίλε μου όλα είναι φλου!
Αυλώνος : Για το καλό μου για το καλό μου ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου πήρε ανάποδες στροφές για το καλό μου!
 Για τον πρώην δήμαρχο Κονιστρών μια και ξαπόστειλε όλους τους άλλους «δικούς του» (μάγκας!!) εκτός από τότε τραγούδι :Και ξαναχάσ'το, ξαναβρές το, ξαναπές το το τραγουδάκι σου! Θα ήθελα να προσθέσω και το για δες ποιος μιλάει;;; (για διαφάνεια- ανάπτυξη – έργα - δημοκρατία) και οι άλλοι τον ακολουθούν!! Όχι ρε παιδιά. Δεν ήταν αυτό το ΠΑΣΟΚ για το οποίο αγωνιστήκαμε!
Αγαπητέ εν αργία δήμαρχε και κάποιες κουβέντες «μεγάλων» ανδρών:
 “Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.” Όττο Φον Μπίσμαρκ, Γερμανός Καγκελάριος
 ”Δεν υπάρχουν αθώα θύματα.” Jean-Paul Sartre, Γάλλος Φιλόσοφος
 “Το δικαίωμά σου να εκφραστείς ελεύθερα δεν συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά” Χ.Χάμφρεϊ, Αμερικανός πολιτικός

“Το αν «και το θα» εσπάρθη πολλές φορές, αλλά δεν εφύτρωσε.” Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
 “Μία είναι η απόδειξη του “μπορώ” το “κάνω”.” Marie Eschenbach,
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! Όσοι θρυλικοί – μορφές και μη να σας στηρίξουν, ο κόσμος ξέρει και την Δευτέρα το πρωί θα τραγουδάμε σε όλους σας το: ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!
 Όλους εσάς και τους όμοιους σας που αμύνεσθαι περί πάρτης και μας κάνατε να ντρεπόμαστε που ανήκαμε στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης.
 Και όπως θα κατέληγε και ο Φρόυντ, «σας χαιρετώ εγκαρδίως – και συγχωρήστε με αν οι παρατηρήσεις μου σας απογοήτευσαν». Κώστας Νικολιάς – φοροτεχνικός.

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[3]
Δημήτρης (14/11/2010 2:35:30 πμ)
Το καταλάβαμε είσαι πολύ μορφωμένος, αντικειμενικός και απο ότι φαίνεται όλα αυτά που μας αραδιάζεις δεν είσαι για την πάρτυ σου , αλλά για πάρτυ του Θωμά που δεν ωοιάζεται για τα χρέη που αφήνει πίσω του , για τις ατασθαλείες που θα βρούν οι επόμενοι που θα έρθουν και όλοι αυτοίπου τρέχουν για την καρέκλα όπως Π-Χ Πάφρας για να καλύψει το αυθαιρετό του .Πάψε λοιπόν να το παίζεις αντικειμενικός και κοίτα οι ύνοι σου για τον Θωμά να σου βγούν γιατί σε βλέπω να ψάχνεις για παρηγορητή .
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (15/11/2010 9:53:07 πμ)
ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ....Η ΚΥΜΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.... ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ .ΜΑΛΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΟΥΣ ΔΕ ΒΓΗΚΕ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠ.ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ . ΕΙΧΑΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ...ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ .
t.t (16/11/2010 6:41:12 μμ)
Kυριε Νικολια...Ευχαριστω....
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας