Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο Θανάσης Χειμάρας αναλαμβάνει την ευθύνη της ήττας του Συνδυασμού, αλλά αφήνει αιχμές σε στελέχη και βουλευτές της ΝΔ, που δεν στήριξαν την υποψηφιότητά του και τον αμφισβήτησαν, όπως αναφέρει σε δήλωσή του μετά τα αποτελέσματα στην Περιφέρεια Στ.Ελλάδας.
Θανάσης Χειμάρας
Θανάσης Χειμάρας

Ο κ. Θανάσης Χειμάρας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Κατ’ αρχάς αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη του αποτελέσματος των εκλογών. Θέλω όμως να καταθέσω κάποιες σοβαρές κατά την άποψή μου παρατηρήσεις:
Η πλειοψηφία των πολιτών φαίνεται ότι δεν επηρεάζεται από το έργο των αυτοδιοικητικών. Είναι γνωστό το έργο μας στη Φθιώτιδα. Επηρεάζεται ίσως περισσότερο από τα μικρο-προσωπικά προβλήματα και θέματα που τους απασχολούν.
Σημαντικό ρόλο σ’ αυτές τις εκλογές όπως φάνηκε έπαιξε η συσπείρωση των στελεχών των κομμάτων και κυρίως η στήριξη που παρείχαν στους υποψήφιους Περιφερειάρχες, οι Βουλευτές ή ορισμένοι εξ’ αυτών.
Όταν ένας υποψήφιος Περιφερειάρχης αμφισβητείται μέχρι και την τελευταία ημέρα των εκλογών έμμεσα ή άμεσα, από κορυφαία στελέχη της παράταξής του, στον ίδιο του το Νομό, δεν μπορεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του κόμματός του. Δεν θέλω σήμερα να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος, άλλωστε όποιος διαβάζει αθηναϊκό τύπο γνωρίζει πολύ καλά τι εννοώ.
Τέλος αποδεχόμενος και σεβόμενος το αποτέλεσμα θέλω:
Να συγχαρώ τον φίλο, αντίπαλό μου Κλέαρχο Περγαντά.
Τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – κυρίως της Φθιώτιδας - για την καθαρή στήριξή τους στον κ. Περγαντά.
Και ταυτόχρονα να ευχαριστήσω θερμά, όλα τα στελέχη και τους πολιτικούς φίλους, που με στήριξαν σ’ αυτόν τον έντιμο, αλλά άνισο πολιτικό αγώνα μου, αλλά και όλους τους πολίτες που πήραν μέρος σ’ αυτές τις εκλογές.
Επιτρέψτε μου, ιδιαίτερα, να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν, καθαρά, από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς μου, όπως η Ν.Δ και ο Αντώνης Σαμαράς.
Φυσικά, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τους προσωπικούς φίλους και τους συνεργάτες μου.

Κλέαρχε καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα.
Θα στηρίξω το έργο σου με όλες μου τις δυνάμεις, γιατί αγαπώ τον τόπο μου και το έχω αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια που τον υπηρετώ.»

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας