Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συντονισμένη παρουσία είχε ο Δήμος Μαρμαρίου & ο Σύλλογος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μαρμαρίου στην Έκθεση Philoxenia!
Δυναμική παρουσία είχε το Μαρμάρι στην τουριστική έκθεση Philoxenia, η οποία έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη από 18 έως 21 Νοεμβρίου. Από το τουριστικό περίπτερο της Νομαρχίας Ευβοίας πέρασαν αρκετοί επισκέπτες, τουριστικοί πράκτορες, καθώς και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού. Η συζήτηση με τον Υφυπουργό κο Νικητιάδη ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και εποικοδομητική και τέθηκαν στο τραπέζι αρκετά ζητήματα με στόχο την τουριστική αναβάθμιση της Εύβοιας γενικά, και της Καρυστίας ειδικά. Αναλύθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής και όλοι συμφώνησαν στο γεγονός ότι οι όποιες κινήσεις από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι στοχευμένες και συντονισμένες προάγοντας το πνεύμα συνεργασίας μεταξύ ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημοτικής αρχής.
 
Η αντιπροσωπεία που μετέβη στη Θεσσαλονίκη αποτελούμενη από τους κύριο Κωνσταντίνο Γκίκα Πρόεδρο Τουριστικών Επιχειρήσεων Μαρμαρίου, κύριο Αθανάσιο Μπινιάρη μέλος του Συλλόγου, κύριο Κωνσταντίνο Μπινιάρη μέλος, κύριο Ελπιδοφόρο Γκίκα μέλος και κύριο Ιωάννη Μανώλη μέλος του τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας και εκπρόσωπο του Δήμου σε θέματα Διεθνών Σχέσεων & Τουρισμού πραγματοποίησε πληθώρα επαφών με τουριστικούς πράκτορες και φορείς του τουρισμού.
 
Ιδιαιτέρως ενθαρρυντική ήταν η αναγγελία του Υπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κου Παύλου Γερουλάνου για μείωση του Φ.Π.Α. για τους ξενοδόχους από το 11% στο 6,5%. Βέβαια, προκειμένου η συγκεκριμένη εξαγγελία να περάσει στον καταναλωτή και να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού τουριστικού προϊόντος χρειάζεται την ευαισθησία και την επαγγελματικότητα των ξενοδόχων.
 
Τέλος, η εκλεγμένη δημοτική αρχή του νέου Δήμου Καρύστου δεσμεύεται να προχωρήσει σε μία συντονισμένη, στοχευμένη και συνεργατική δράση με όλους τους φορείς Τουρισμού της περιοχής ώστε να θέσει τις βάσεις για ένα ενιαίο, ανταγωνιστικό και αναβαθμισμένο περιβάλλον που θα ωθήσει προς τα πάνω την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της Νότιας Καρυστίας. Βασικός πυλώνας της στρατηγικής είναι η ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη από τον Ευβοϊκό ως το Αιγαίο και από τον Καφηρέα ως τον Αλμυροπόταμο.
 
 Δημοφιλή σήμερα

Συναυλία με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην Χαλκίδα

Συναυλία με τον Γιάννη Μαρκόπουλο στην Χαλκίδα

16/4/2019
Φέτος ο κορυφαίος μουσικό συνθέτης συμπληρώνει τα 80 του χρόνια. Μεγάλη τιμή για τους Χαλκιδέους η συναυλία....
1ο Πολιτιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

1ο Πολιτιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαλκίδας

17/4/2019
Η ομάδα Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Χαλκίδας διοργανώνει το 1ο Πολιτιστικό Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Χαλκίδας....
Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών σε Χαλκίδα και Βοιωτία

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών σε Χαλκίδα και Βοιωτία

16/4/2019
Ταυτοποιήθηκε 24χρονος, ο οποίος προμήθευε με ποσότητες ηρωίνης την εν λόγω ομάδα από την περιοχή της ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας