Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος πραγματοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 8 διδακτικών ωρών, με θέμα:

Παρουσίαση, Ανάλυση & Ερμηνεία των νέων Διατάξεων – Αλλαγών στις Εργασιακές & Ασφαλιστικές Σχέσεις μετά την ψήφιση των πρόσφατων Νόμων

το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 από 15:00 έως 21:45, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κος ΓΑΜΒΡΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πτυχιούχος Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά, Συνταξιούχος Διευθυντής Υπουργείου Εργασίας, Διευθυντής Απασχόλησης, Διευθυντής Διαιτησίας, Διευθυντής Εποπτείας οργανισμών, Διευθυντής Εργασίας Νομαρχίας Αθηνών κλπ, Σύμβουλος εργασιακών σχέσεων, Συγγραφέας βιβλίου «Συλλογή νομοθεσίας και νομολογίας εργατικού δικαίου» Εκδόσεις Σταμούλη και υπο έκδοση «Το δίκαιο των εργασιακών σχέσεων», Συνεργάτης επιστημονικού περιοδικού «Επιθεώρησις Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου» με σωρεία άρθρων και μελετών, Ειδικός εκπαιδευτής σεμιναρίων ασφαλιστικού & εργατικού δικαίου.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120,00€ / άτομο, το οποίο μπορεί να δικαιολογηθεί μέσω του ΛΑΕΚ 0,45% και να επιστραφεί στην εταιρία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Συνδέσμου, (αρμόδιος κος Κλειτσογιάννης Βασίλειος, τηλ: 24210-29407/8, e-mail: [email protected]).
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας