Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος πραγματοποιεί επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 8 διδακτικών ωρών, με θέμα:

Παρουσίαση, Ανάλυση & Ερμηνεία των νέων Διατάξεων – Αλλαγών στις Εργασιακές & Ασφαλιστικές Σχέσεις μετά την ψήφιση των πρόσφατων Νόμων

το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 από 15:00 έως 21:45, σε αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Εισηγητής του Σεμιναρίου θα είναι ο κος ΓΑΜΒΡΟΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Πτυχιούχος Ανωτάτης Βιομηχανικής σχολής Πειραιά, Συνταξιούχος Διευθυντής Υπουργείου Εργασίας, Διευθυντής Απασχόλησης, Διευθυντής Διαιτησίας, Διευθυντής Εποπτείας οργανισμών, Διευθυντής Εργασίας Νομαρχίας Αθηνών κλπ, Σύμβουλος εργασιακών σχέσεων, Συγγραφέας βιβλίου «Συλλογή νομοθεσίας και νομολογίας εργατικού δικαίου» Εκδόσεις Σταμούλη και υπο έκδοση «Το δίκαιο των εργασιακών σχέσεων», Συνεργάτης επιστημονικού περιοδικού «Επιθεώρησις Εργατικού και Ασφαλιστικού Δικαίου» με σωρεία άρθρων και μελετών, Ειδικός εκπαιδευτής σεμιναρίων ασφαλιστικού & εργατικού δικαίου.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120,00€ / άτομο, το οποίο μπορεί να δικαιολογηθεί μέσω του ΛΑΕΚ 0,45% και να επιστραφεί στην εταιρία σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπηρεσία του Συνδέσμου, (αρμόδιος κος Κλειτσογιάννης Βασίλειος, τηλ: 24210-29407/8, e-mail: [email protected]).
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας