Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Σταυρούλα Οικονομέα της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στ.Ελλάδας απαντάει σε σχόλιο στον μικροπολιτικό, ότι έχει αναγορευτεί σε αυτόκλητο κομματικό εισαγγελέα. Συγκεκριμένα αναφέρει στην απάντησή της:
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ

Αγαπητέ μικρο-πολιτικέ

Σε κείμενο με τίτλο 'ανταπόκριση από Εύβοια', δημοσιεύσατε απαντητική επιστολή του Παναγιώτη Καταρραχιά, με θέμα τις 'αναταράξεις στο Πασόκ Ευβοίας λόγω κακής επίδοσης στους δήμους' στις πρόσφατες εκλογές. Στην συγκεκριμένη επιστολή παρατίθεται, μονομερώς, η άποψη του εν λόγω κυρίου, και καθώς οι αναφορές του φωτογραφίζουν την δική μου τοποθέτηση στην συνεδρίαση της Ν.Ε του Πασόκ Ευβοίας, θα επιθυμούσα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να απαντήσω συνοπτικά. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, σαν μέλος της περιφερειακής επιτροπής Πασόκ Στερεάς, κατέθεσα τις απόψεις μου, ως οφείλει κάθε κομματικό στέλεχος με θέση ηυξημένης ευθύνης. Οι απόψεις αυτές ειπώθηκαν εντός των κομματικών οργάνων και ουδόλως απασχολούν τους πολίτες, που πολύ σοβαρότερα ζητήματα έχουν να αντιμετωπίσουν. Σας παραπέμπω όμως ευθέως στους ίδιους τους υποψηφίους δημάρχους του Πασόκ στην Εύβοια, ώστε να σας βεβαιώσουν για την αλήθεια των λόγων μου περί συγκεκριμένων ευθυνών και συνειδητών, υπόγειων σχεδιασμών, με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα. Όποιος λοιπόν επισημαίνει την, ενοχλητική για κάποιους, αλήθεια (η κοινωνία της Εύβοιας γνωρίζει...), κάθε άλλο παρά 'αυτόκλητος Κομματικός Εισαγγελέας' έχει αναγορευτεί. Και βέβαια, η αντιπαράθεση πάνω σε πραγματικά δεδομένα και υπαρκτές ευθύνες, πόρρω απέχει από μια 'φάση που θυμίζει τις δίκες του Στάλιν', την οποία, άγνωστο πώς, συναγάγατε.

Φιλικά,
Οικονομέα Σταυρούλα,
Π.Ε Πασόκ Στερεάς Ελλάδας.
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας