Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Σταυρούλα Οικονομέα της ΠΕ ΠΑΣΟΚ Στ.Ελλάδας απαντάει σε σχόλιο στον μικροπολιτικό, ότι έχει αναγορευτεί σε αυτόκλητο κομματικό εισαγγελέα. Συγκεκριμένα αναφέρει στην απάντησή της:
ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ

Αγαπητέ μικρο-πολιτικέ

Σε κείμενο με τίτλο 'ανταπόκριση από Εύβοια', δημοσιεύσατε απαντητική επιστολή του Παναγιώτη Καταρραχιά, με θέμα τις 'αναταράξεις στο Πασόκ Ευβοίας λόγω κακής επίδοσης στους δήμους' στις πρόσφατες εκλογές. Στην συγκεκριμένη επιστολή παρατίθεται, μονομερώς, η άποψη του εν λόγω κυρίου, και καθώς οι αναφορές του φωτογραφίζουν την δική μου τοποθέτηση στην συνεδρίαση της Ν.Ε του Πασόκ Ευβοίας, θα επιθυμούσα, προς αποκατάσταση της αλήθειας, να απαντήσω συνοπτικά. Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, σαν μέλος της περιφερειακής επιτροπής Πασόκ Στερεάς, κατέθεσα τις απόψεις μου, ως οφείλει κάθε κομματικό στέλεχος με θέση ηυξημένης ευθύνης. Οι απόψεις αυτές ειπώθηκαν εντός των κομματικών οργάνων και ουδόλως απασχολούν τους πολίτες, που πολύ σοβαρότερα ζητήματα έχουν να αντιμετωπίσουν. Σας παραπέμπω όμως ευθέως στους ίδιους τους υποψηφίους δημάρχους του Πασόκ στην Εύβοια, ώστε να σας βεβαιώσουν για την αλήθεια των λόγων μου περί συγκεκριμένων ευθυνών και συνειδητών, υπόγειων σχεδιασμών, με τα γνωστά αρνητικά αποτελέσματα. Όποιος λοιπόν επισημαίνει την, ενοχλητική για κάποιους, αλήθεια (η κοινωνία της Εύβοιας γνωρίζει...), κάθε άλλο παρά 'αυτόκλητος Κομματικός Εισαγγελέας' έχει αναγορευτεί. Και βέβαια, η αντιπαράθεση πάνω σε πραγματικά δεδομένα και υπαρκτές ευθύνες, πόρρω απέχει από μια 'φάση που θυμίζει τις δίκες του Στάλιν', την οποία, άγνωστο πώς, συναγάγατε.

Φιλικά,
Οικονομέα Σταυρούλα,
Π.Ε Πασόκ Στερεάς Ελλάδας.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας