Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση του Συνδυασμού "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπαναστασίου για το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, με την οποία επιρρίπτει ευθύνες για την ήττα σε συγκεκριμένους "συντρόφους":
Δημήτρης Λ. Παπαναστασίου
Δημήτρης Λ. Παπαναστασίου

Η μάχη των Δημοτικών εκλογών ολοκληρώθηκε.
Από την Κυριακή 14-11-2010 εκλέχτηκε η νέα Δημοτική αρχή που θα υπηρετήσει τον τόπο μας μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2014.
Φυσικά το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί, όμως είναι απόλυτα σεβαστό. Ευχόμαστε στην νέα Δημοτική Αρχή καλή επιτυχία προς όφελος των Δημοτών και του τόπου μας.
Από την αρχή της προεκλογικής περιόδου, κάναμε τον αγώνα μας, παρουσιάζοντας τις θέσεις μας χωρίς ακρότητες λαϊκισμούς και προκλήσεις , αλλά με σοβαρότητα και επιχειρήματα. Συντάξαμε σοβαρό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα και προσπαθήσαμε να το εξειδικεύσουμε στους πολίτες. Προβάλλαμε τις εμπειρίες μας, τις γνώσεις και τα επιτεύγματα μας. Δεν υποσχεθήκαμε τίποτα για να υφαρπάξουμε την ψήφο των Δημοτών. Πολύ δε περισσότερο δεν υποσχεθήκαμε, δεν πιέσαμε και δεν εκβιάσαμε κανένα. Λειτουργώντας απόλυτα Δημοκρατικά προσπαθήσαμε να πείσουμε τους Δημότες να μας ψηφίσουν μόνο για το πρόγραμμα και τις θέσεις μας.
Παράλληλα δεχτήκαμε πάρα πολλές φορές πόλεμο με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, αλλά και κτυπήματα κάτω από τη μέση.
Θεσμικοί και εξωθεσμικοί παράγοντες, κομματικοί μηχανισμοί, πολιτευτές, οικονομικά συμφέροντα που αναπτύσσονται στην περιοχή, αλλά και φορείς της περιοχής που άλλο ρόλο πρέπει να έχουν στην κοινωνία, στάθηκαν απέναντί μας, με αποκλειστικό στόχο να μας πλήξουν και να μας απαξιώσουν στους πολίτες.
Είναι αυτοί, που στο βωμό των προσωπικών τους φιλοδοξιών και των άνομων συμφωνιών με συγκεκριμένα συμφέροντα που είχαν δρομολογηθεί πολύ προγενέστερα, επανέλαβαν συμπεριφορές και στάσεις του παρελθόντος, όταν παρέδιδαν Δήμους της περιοχής σε συντηρητικές δυνάμεις και οδηγούσαν προοδευτικούς υποψήφιους στον αφανισμό.
Είναι αυτοί οι ίδιοι, που επανειλημμένα έχουν παίξει το ρόλο του “Δούρειου Ίππου” της προοδευτικής παράταξης, χρησιμοποιώντας γνωστά συμφέροντα, λόμπυ, εκβιασμούς και απειλές, έχουν συμπεριφορά αλαζονική και συνεργάζονται ακόμα και με αντιπάλους για την επίτευξη προσωπικών στόχων.
Είναι ορισμένοι από αυτούς που αδημονούσαν να κουβεντιάσουμε για να μας υποστηρίξουν την 2η Κυριακή, έβγαλαν ανακοίνωση για τα μάτια του κόσμου, αλλά στην πράξη έδιναν κατεύθυνση για ψήφο στον αντίπαλο ή αποχή.
Είναι όλοι αυτοί που δημιούργησαν τεράστιο χάσμα στους προοδευτικούς πολίτες της ευρύτερης περιοχής, χωρίς να νοιάζονται για τις επιπτώσεις και αγνοώντας τη βούληση της τοπικής κοινωνίας όπως εκφράστηκε στις Δημοτικές Εκλογές.
Είναι αυτοί που είχαν υποχρέωση να στηρίξουν τα συμφέροντα των προοδευτικών πολιτών και της μεγάλης μεταρρύθμισης του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και αντί αυτών “εποίησαν την νήσσαν” , αν δεν συνέβαλαν έμπρακτα στον πόλεμο εναντίον μας. Παρέμειναν αμέτοχοι στην προεκλογική περίοδο και μετά τα αποτελέσματα των Δημοτικών Εκλογών, δεν είχαν τη στοιχειώδη ευθιξία να κάνουν αυτοκριτική και να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, συνεχίζοντας να παραμένουν στις καρέκλες τους. Κινδυνεύουν τώρα να την πάθουν σαν το βοσκό με το λύκο.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που στο παρελθόν χρησιμοποιώντας το σύνθημα “δώστε το Δήμαρχο και πάρτε το Δήμο”, παρέδιδε για πολλές τετραετίες Δήμους της περιοχής μας στις συντηρητικές δυνάμεις, πιστεύοντας ο “άφρων” ότι ένας Δήμος είναι το ίδιο με ένα συνδικαλιστικό σωματείο. Πιστεύει ότι έτσι θα κληθεί ως “μεσσίας” να σώσει την περιοχή, νομίζοντας – εσφαλμένα – ότι οι πολίτες ξεχνούν την εποχή που αποκαλούσε “κλέφτη” τον μεγάλο Ανδρέα Παπανδρέου.
Είναι τα γνωστά οικονομικά συμφέροντα της περιοχής που θέλουν να ικανοποιήσουν τις επιδιώξεις τους.
Είναι επίσης και κάποιοι “αφελείς”
που πήραν τοις μετρητοίς προσχεδιασμένες και προσυμφωνημένες πρακτικές και όχι μόνο δεν είχαν τη δύναμη να υψώσουν το ανάστημά τους όταν έπρεπε, αλλά αντίθετα συνήργησαν συνειδητά στην επανάληψη της ίδιας ιστορίας. Αγνοώντας βέβαια ότι όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται, επαναλαμβάνεται μόνο ως φάρσα ή τραγωδία.
Είναι αυτοί που συνειδητά χρησιμοποίησαν το “χρίσμα” ως πρόσχημα, όταν οι ίδιοι στο παρελθόν και επανειλημμένα το έχουν αγνοήσει.
Είναι τέλος οι ίδιοι που επικαλούνται τη κομματική νομιμότητα, την οποία αγνοούσαν όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έδινε μάχη για την εφαρμογή του Π-ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ και τη μεγάλη Διοικητική μεταρρύθμιση.
Δεν θέλουμε να πιστέψουμε βέβαια ότι είναι και αυτοί που αντί να μεσολαβήσουν μεταξύ των ψυχών μας και του θείου, τελικά έγιναν μεσολαβητές των ψηφοφόρων με συγκεκριμένο υποψήφιο, ευτελίζοντας έτσι το λειτούργημά τους.
Παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλλαν, τα διλλήματα που έθεσαν στους Δημότες, κατορθώσαμε να πάμε στο δεύτερο γύρο και να συγκεντρώσουμε ένα ποσοστό 47% που για τις συνθήκες στις οποίες διαμορφώθηκε είναι πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η πρώτη μάχη για τον Καλλικράτη στο Δήμο μας χάθηκε, αφού επικράτησαν οι δυνάμεις που τον πολέμησαν από την πρώτη στιγμή που εξαγγέλθηκε.
Ο Αγώνας όμως για την υλοποίησή του για μας συνεχίζεται.
Με αίσθημα ευθύνης, απέναντι στο θεσμό αλλά και τους Δημότες, θα συνεχίσουμε τον αγώνα και την προσπάθεια μας, για ένα Δήμο στην υπηρεσία των πολιτών και της ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας.
Θα δώσουμε τη μάχη για να αποκτήσει η λαϊκή συμμετοχή ουσιαστικό νόημα.
Θα συνεισφέρουμε από τη θέση μας στη διαμόρφωση ενός πλαισίου υπεράσπισης της διαφάνειας και της διαμόρφωσης μιας άλλης πρότασης, που επιχειρεί ένα άλλο ύφος και κυρίως ένα νέο ήθος πολιτικής.
Θα είμαστε συμμέτοχοι σε κάθε τι που στοχεύει στην αξιοποίηση των νέων θεσμικών δυνατοτήτων που παρέχει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ προς όφελος της κοινωνίας.
Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους δημότες του Δήμου ότι, ως συνειδητοί δημοκράτες, αποδεχόμαστε το ρόλο που μας ανέθεσαν και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κι ακόμα ότι θα στηρίξουμε κάθε θετική πρόταση της πλειοψηφίας, αλλά και θα αρνηθούμε να συμπράξουμε σε πράξεις και αποφάσεις που θα είναι αντίθετες προς το συμφέρον των πολιτών και του τόπου μας.
Θα απαιτήσουμε απόλυτη διαφάνεια σε όλες τις δραστηριότητες του Δήμου, ιδιαίτερα στα οικονομικά, ισονομία και ίση αντιμετώπιση όλων των δημοτών, θα αποκαλύπτουμε πάντα κάθε παρεκτροπή από τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών.
Θέλουμε να συγχαρούμε όσους από τους «αντίπαλους» συνδυασμούς κράτησαν σε υψηλό επίπεδο την προεκλογική τους τακτική και δεν κατέφυγαν σε αντιδεοντολογικές πρακτικές και μεθοδεύσεις.
Αισθανόμαστε τέλος, την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, που πήραν μέρος σ’ αυτή την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία και ιδιαίτερα το 47% που, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, στήριξε το συνδυασμό μας και να διαβεβαιώσουμε το σύνολο των Δημοτών, πως θα υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο τα συμφέροντα τους, τα δικαιώματα και τις Δημοκρατικές κατακτήσεις.
Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ο επικεφαλής του συνδυασμού ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για ένα Δήμο στην υπηρεσία των Δημοτών και της Τοπικής Ανάπτυξης. Σε αυτή τη προσπάθεια καλούμε σε συστράτευση όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της περιοχής.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[53]
nikolas (30/11/2010 9:56:38 μμ)
ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΗ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΤΩΡΑ...ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΙΝΗΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗ ΔΙΚΗ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΩΜΑ.......
Δημητρης (1/12/2010 5:04:47 μμ)
Ειναι αυτοι....Ειναι αυτοι....Ειναι αυτοι οι ιδιοι...Πουθενα ΕΣΥ παντα φταινε οι αλλοι... Ρε Μητσο πως εγινες?? Απο Πρυττανης...κλητηρας της Αυτοδιοικησης.
Μητσος (1/12/2010 5:20:06 μμ)
1983-1990 Προεδρος Συνδεσμου Κυμης. .1993-1998 Προεδρος του Γ. Νοσοκομειου Χαλκιδας... .1995-1998 ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ..
Μητσος (1/12/2010 5:38:40 μμ)
(Συνεχεια)..1997-1998 Αντ/προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ της ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ...1999-2010 δημαρχος ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ..... Ποτε δουλεψες ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ...Παντα το κομμα σε διοριζε και ο Ελληνικος ΛΑΟΣ σε πληρωνε...
t.t (1/12/2010 5:48:46 μμ)
ο Παπανασταιου...στη πρωτη Γραμμη....Αντε σε κανενα ΚΑFE και κανενα Υπογειο να ειναι.....Παντα νυχτα κυκλοφορει....
ΦΙΛΟΣ (1/12/2010 6:00:05 μμ)
...ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ,ΞΥΝΙΔΗΣ,ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ,ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ.....Αχ αυτο το ΚΟΜΜΑ σε αφησε ΑΝΕΡΓΟ...αντε να δουλεψεις...ΠΟΥ.?:
ALL (1/12/2010 7:42:13 μμ)
epeidh eisai anideos nikola rwta kana filo sou prws kakoluri meria na deis ti einai auto to dikasthrio....
Παπα-ΠΕΥΚΟΣ..Μονοδρυατης (2/12/2010 1:27:39 πμ)
.Διασπαστης-Ανταρτης και μετα καρφωνε τους συντροφους του.
Παπαδοπαιδι (2/12/2010 1:42:04 πμ)
Μη καρφωνεις τους συντροφους σου,Διοτι καρφι εδωκες ΚΑΡΦΙ θα λαβεις...Βρε αθεοφοβε τα εβαλες και με το Δεσποτη...τη ψυχη θα παραδωσεις.??
ΑΦΡΩΝ (2/12/2010 1:47:41 πμ)
Πηγαινε οποσω μου Σατανα.
Αλιβεριωτης (2/12/2010 2:11:24 πμ)
ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΗΣΟΥΝΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΙΑΡΥΖΕΙΣ.
ALL (2/12/2010 2:20:28 μμ)
kommatoskulo me ergo omws... oxi kommatoskulo gliftis αλιβεριωτη....apla otan den exeis epixeirhmata plasareis thn xazomara gia eksipnada............
κρύος (2/12/2010 6:50:46 μμ)
Μήτσο, μη μας κάνεις την αμόλυντο παρθένα, που τώρα θα μας διδάξεις την ηθική, τη διαφάνεια και την εντιμότητα, πράγματα που είχες ξεχάσει για πάρα πολλά χρόνια. Σημείωσε αυτό που θα σου πω. Σε λίγο καιρό θα πρέπει να μεταναστεύσεις, γιατί δε θα έχεις μούτρα να δεις αυτούς που σε ψήφισαν, γιατί θα έχουν τη διάθεση να σε φτύσουν. Πάρτο απόφαση τελείωσες, αυτό ήταν το κύκνειο άσμα σου.
ΚΑΛΛΙΒΑΣΤΑΣ (2/12/2010 7:26:59 μμ)
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ+ΔΙΑΠΛΟΚΗ=1998 Τυχαιο ΔΕΝ νομζω...
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ (3/12/2010 1:33:37 πμ)
ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΥΛΑΚΗ..
άλλος σύντροφος (3/12/2010 1:37:17 μμ)
Σιγά ρε που θα πάει φυλακή…….αυτό το λαμόγιο έχει την εντύπωση ότι οι νόμοι είναι φτιαγμένοι για όλους τους άλλους εκτός απ’ αυτόν.
nikolas (4/12/2010 7:54:33 μμ)
ρε φιλε ALL εγω ξερω πως οταν καποιος ειναι αθωος παει στο δικαστηριο και τελειωνει την υποθεση...δεν περνει 100 αναβολες...και οσο για το κακολυρι ποιοι ειναι αυτοι που ξερουν πες μου να τους ρωτησω....
ΠΑΥΛΟΣ (5/12/2010 1:40:35 μμ)
ολα τα κομματοσκυλα τσινησατε με τον Παπανασταση ε..πονεσαι πολυ η αληθεια πηρε 47% τυχαιο δεν νομιζω
ΓΙΑΝΝΗΣ Ν.......ΕΙΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΠΙΠΕΡΓΙΑ (5/12/2010 1:53:31 μμ)
ΕΙΜΟΥΝ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΑΓΩΝΩΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡ ΛΑΜΟΓΙΑΣ,ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ,ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΕΣ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΕΜΠΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΔΡΙΑΤΗ ΕΜΠΟΡΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΣΟ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΙΠΕΡΓΙΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΕΛΕΓΑΙ (ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΤΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΦΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΠΕΡΓΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ (5/12/2010 1:57:08 μμ)
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΚΕΠΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ,ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΛΕΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥ ΔΑΣΚΑΛΕΨΕΙ, ΦΑΤΕ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (5/12/2010 2:03:24 μμ)
“δώστε το Δήμαρχο και πάρτε το Δήμο”,ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΦΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΗΝ ΦΙΑΧΝΟΥΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΖΑΡΤΖΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ
KKE SKEPTOMENOS (5/12/2010 4:56:54 μμ)
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΛΕΙΠΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΠΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΑΝΑΚΑΤΕΥΒΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
35XRONOS MELOS PASOK HLIAS (5/12/2010 4:59:22 μμ)
ΜΑΣ ΠΙΕΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΑΝ,ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΙΚΑΝΟΣ, ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΜΑΘΑ ΒΙΒΛΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΜΟΙΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΟΥΤΕ ΕΡΠΕΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
ΒΕΛΛΟΣ (5/12/2010 8:20:37 μμ)
Ρε Παναγιώτη τζάπα θα φέρεις τα εκλογικά σου δικαιώματα, δεν θα βρεις να τον ψηφίσεις. Και από όσα λες, δείχνεις ότι το κεφάλι το έχεις για αντίβαρο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΖΑΡΤΖΗΣ (5/12/2010 11:25:10 μμ)
ΦΙΛΕ ΒΕΛΛΟΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
ΘΕΜΗΣ (5/12/2010 11:29:54 μμ)
ΟΛΟΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Β ΚΥΡΙΑΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ (5/12/2010 11:35:18 μμ)
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ,ΟΛΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑ ΕΔΩΚΕ ΟΛΑ ΑΝΤΕΞΕ ΟΣΟ 10 ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΤΑΞΕ ΔΕΝ ΤΑ ΣΤΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 48%. ΑΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ 50 ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΑΙ ΕΝΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΤΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
Τ.Ξ (5/12/2010 11:39:52 μμ)
ΠΑ.ΣΟ.Κ=ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ-ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ-ΚΑΙ ΠΑΛ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ (5/12/2010 11:45:50 μμ)
ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ..ΚΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΚΟΥΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ,Ε ΚΥΡΙΕ Δ.Θ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ 4ΕΤΙΑ ΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ (6/12/2010 9:57:10 πμ)
ολοι γιναται ειδικοι και λετε,οχι η αληθεια ειναι αυτη 1. τον Παπαναστασιου τον εκανε να χασει το ΠΑΣΟΚ 2. Ο ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ 3. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ 4. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ 5. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ 6. ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΧΗΜΑ 7. ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ 8. ΟΤΙ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΙΕΣΟΠΩΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ 9. Η ΑΠΟΧΗ ΤΑΠΙΝΗ ΑΠΟΨΗ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΡΟΛΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (6/12/2010 10:08:44 πμ)
Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ 3,6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
kwstas (6/12/2010 9:13:32 μμ)
pote xana dhmhtrh pipergia
κοινος νους (8/12/2010 12:50:25 πμ)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ, Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΥΤΕ Α ΟΥΤΕ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΤΙΜΟΡΗΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΕΙ ΑΡΓΟ , ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΦΤΑΣΑΙ Β ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΓΙΑ 4 ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 2 ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, Η ΑΠΟΧΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 42% ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΕ 90% ΠΟΣΟΣΤΟ
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ-ΜΑΧΑΙΡΙ (8/12/2010 2:41:19 πμ)
ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ. Το Μεγαλο Φαγοποτι(ΚΟΚΟΣ-ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ-ΛΕΒΕΝΤΗΣ) ΚΟΙΝΟΝΚΑ.Ωρα Μηδεν Τοτε κυκλοφορω. ΠΟΛΙΣΤΙΚΑ.Καραγκιοζης-Φιακας ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑγνωστος Πολεμος ΥΠΟΔΟΜΗ.Ο Κλεφτης των Ποδηλατων.(Ποδηλατοδρομος,ΚΑΔΙ-ΑΓ.ΒΛΑΣΗΣ-ΜΟΝΟΔΡΙ0
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ-ΜΑΧΑΙΡΙ (8/12/2010 3:18:22 πμ)
(Συνεχεια) ΟΚΟΝΟΜΙΚΑΝΟΝΟΣ Νο 3(Εφοπλιστικες Βοηθειες και Επιταγες Οργανισμων που δεν εφτασαν στο Δημο) ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.Εδω Πολυτεχνειο (ΔΑΛΙΑΝΝΗΣ-ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ και Λοιποι) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.Το Φτοχοπαιδο του Λαου) Στο Δημο τα τιμολογια και αλλου οι ΥΠΗΡΕΣΕΙΕΣ.) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.Το Παιδι Του ΛΑΟΥ Ι.ΣΚΕΜΠΕΣ...Ο Πατερας Των Ανεργων... ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ...για ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΙΑ και Γενικο Διευθυντη ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ-ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
ALL..IMONOS (8/12/2010 3:39:13 πμ)
Προς Παναγιωτη Μεζαρτζη...στα μερη μας στους σωγαμπρους κρεμαμε κουδουνια για να μη ξεχνανε οτι δεν γνωριζουν και ΔΕΝ εχουν ΤΙΠΟΤΑ.
ALL-IMONOS (8/12/2010 3:49:35 πμ)
Προς Π.Μεζαρτζτη. Φερε τα δικαιωματα σου...Μας Απειλεις???
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ (8/12/2010 4:05:27 πμ)
Για Δημητρη Μπαρολα. Και εγω μαζι του ημουν ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ πολυ ΛΑΜΟΓΙΟ...Το Βαθυ ΠΑΣΟΚ....ΜΑΥΡΑΚΗ παρτα ολα.
bellos (9/12/2010 11:13:23 πμ)
Μάγκες μου, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ενώ μέχρι τώρα πολλοί υποψιάζονταν ή γνώριζαν τις λαμογιές του Παπαναστασίου, καθ’ όλη τη σταδιοδρομία του, αυτός κατάφερνε κάθε φορά, όχι μόνο να την πηδάει, αλλά και να πείθει πολλούς, ότι αυτός είναι ο αδιάφθορος δημοκράτης και ο πλέον κατάλληλος να διδάξει την εντιμότητα στην κοινωνία μας. Τελικά αυτά για τα οποία παραπέμπετε να δικαστεί τώρα, μετά από οκτώ χρόνια, είναι ασήμαντα μπροστά σ’ αυτά που θα ακολουθήσουν…. Τι θα ακολουθήσει? Βραχιολάκια φίλοι μου…. Άραγε οι φανατικοί και ανόητοι οπαδοί του θα καταπιούν τη γλώσσα τους? Ή θα συνεχίσουν να κρώζουν σαν τους γύπες που έχασαν το ψοφίμι τους? Αναμείνατε στο ακουστικό σας.
ΜΕΖΑΡΤΖΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ SE ALL-IMONOS- (9/12/2010 7:36:01 μμ)
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ, Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΗΝΑΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΦΑΓΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΙΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΛΙΩ ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ ΠΑΡΑ ΚΕΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ (9/12/2010 7:40:41 μμ)
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ 2014 ΘΑ ΒΑΡΕΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΤΕ ΘΑ ΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
bellos (9/12/2010 7:57:02 μμ)
Μάγκες μου, τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Ενώ μέχρι τώρα πολλοί υποψιάζονταν ή γνώριζαν τις λαμογιές του Παπαναστασίου, καθ’ όλη τη σταδιοδρομία του, αυτός κατάφερνε κάθε φορά, όχι μόνο να την πηδάει, αλλά και να πείθει πολλούς, ότι αυτός είναι ο αδιάφθορος δημοκράτης και ο πλέον κατάλληλος να διδάξει την εντιμότητα στην κοινωνία μας. Τελικά αυτά για τα οποία παραπέμπετε να δικαστεί τώρα, μετά από οκτώ χρόνια, είναι ασήμαντα μπροστά σ’ αυτά που θα ακολουθήσουν…. Τι θα ακολουθήσει? Βραχιολάκια φίλοι μου…. Άραγε οι φανατικοί και ανόητοι οπαδοί του θα καταπιούν τη γλώσσα τους? Ή θα συνεχίσουν να κρώζουν σαν τους γύπες που έχασαν το ψοφίμι τους? Αναμείνατε στο ακουστικό σας.
ΜΑΚΗΣ (9/12/2010 8:06:14 μμ)
ΟΠΑ ΟΠΑ ΟΠΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, ΒΡΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΤΕ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΤΙ ΛΥΣΑΝΕ ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΖΩ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ CHAT KAI ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ 40 ΧΡΟΝΩΝ ΠΗΓΑ ΟΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ INTERNET EIMAI ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ CHAT TA BLEPV ΡΕ ΤΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΦΤΩΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΟΥΠΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΑΟΨΗ ΜΟΥ ΤΙΜΙΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΟΧΙ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΩΜΑΣ ΕΝΕΡΓΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΙΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΚΟΥΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΓΑΜΩΤΟ ΓΑΜΩΤΟ
O GIOS (9/12/2010 8:09:10 μμ)
ΑΕΚΑΡΑAAAAAAAAAAAAAAAA
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ (10/12/2010 1:55:36 πμ)
Ολυμπικ.-Ολιμπικ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ
ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ-ΜΑΧΑΙΡΙ (10/12/2010 2:21:02 πμ)
H Συντροφισσα Καραπα που ειναι?? Το εκλεισαι το μαγαζι?? Εχει πληρωσει τους υπαλληλους?? Μια ΦΩΤΙΑ τη σωζει....
Αλιβεριωτης (10/12/2010 2:40:46 πμ)
Kυριε Παπαναστασιου τωρα που εισται ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΑΙ σε ΑΡΓΙΑ η Κυρια Καραπα θα σας αντικαθιστα?...Για ξερουμε τι μας περιμενει...?
D.N.T (10/12/2010 3:07:17 πμ)
Το ΒΑΘΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ....πεθανε.. Η ΕΛΛΑΔΑ....πτωχευσε....και σεις μιλατε για ..Πεθαμενους Πτωχους.??? Πρεπει να πανε σπιτι τους.
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΤΕ (13/12/2010 12:06:56 μμ)
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΕΡΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑ,ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΒΓΕΙΣ ΑΘΩΟΣ ΜΕΤΑ ΝΙΚΗ ΜΕ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟ 2014
ΒΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΒΕΛΟΣ (17/12/2010 11:37:00 πμ)
ΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΒΕΛΛΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ
ΜΗΤΣΑΡΑΣ (23/12/2010 1:36:26 πμ)
Θα απαιτησει ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ιδιαιτερα στα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ισονομια των Δημοτων,ΚΑΙ αποκαλυψη καθε παρεκτροπης απο τους Δημοκρατικους Θεσμους......ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ.....Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε.??/
BOYLA (6/1/2011 11:45:42 μμ)
KALH XPONIA...
Monodri (9/1/2011 1:54:05 πμ)
Kali XPONIA kai Siderenios...
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας