Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιστολή των Διοριστέων Εκπαιδευτικών του ΑΣΕΠ 2008 προς την Υπουργό Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, για το θέμα της μη πρόσληψής τους.
Κυρία Υπουργέ, 426 διοριστέοι εκπαιδευτικοί του ΑΣΕΠ 2008, με ΦΕΚ οριστικών αποτελεσμάτων το 2009, παραμένουν αδιόριστοι. Την ίδια στιγμή όλα σχεδόν τα Υπουργεία «τρέχουν» για να διορίσουν επιτυχόντες ΑΣΕΠ με ΦΕΚ οριστικών αποτελεσμάτων τόσο το 2009 όσο και το 2010 !!!
 
Με αφορμή άρθρο της Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, με τίτλο «Γκάζι για 1.339 προσλήψεις νοσηλευτών» σας παραθέτουμε και σας ρωτάμε τα παρακάτω:
 
(1) «Οι θέσεις έχουν προκηρυχθεί και πρέπει να καλυφθούν έως τις 31 Δεκεμβρίου, καθώς από το νέο έτος υπάρχει περιορισμός προσλήψεων. Σε σύσκεψη που είχε χθες με τους διοικητές των μεγαλύτερων νοσοκομείων, ο υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος τους κάλεσε να «τρέξουν» τις διαδικασίες ώστε να μη χαθούν οι θέσεις.»
Ο παραπάνω περιορισμός προσλήψεων θα ισχύσει και για το Υπουργείο Παιδείας, γιατί εσείς δεν τρέχετε να ολοκληρώσετε τις προσλήψεις των μόλις 426 εναπομεινάντων διοριστέων εκπαιδευτικών;
 
(2) «… η αρμόδια διευθύντρια του υπουργείου τους κάλεσε να κρατήσουν στο πρωτόκολλο «ανοιχτές» ημερομηνίες του 2010, αν εκτιμούν ότι οι διαδικασίες θα διαρκέσουν έως τις πρώτες μέρες του 2011.»
Όταν υπάρχει η πολιτική βούληση και θέληση βρίσκονται και χρήματα και λύσεις σε χρονοβόρες διαδικασίες, ποια είναι λοιπόν η δική σας δικαιολογία για το «πάγωμα» των διορισμών μας;
 
(3) «… Τους τελευταίους μήνες – είπε (ο υπουργός) – έχουν προσληφθεί 1.180 νοσηλευτές. Στην προσπάθεια συμμετέχει και το ΑΣΕΠ, οι υπηρεσίες του οποίου έστειλαν χθες στο Εθνικό Τυπογραφείο τις καταστάσεις των επιτυχόντων.»
Δηλαδή, οι επιπλέον 1.339 νοσηλευτές θα έχουν ΦΕΚ αποτελεσμάτων με ημερομηνία τον Δεκέμβριο του 2010 και θα διορισθούν μέχρι την 31 Δεκεμβρίου του 2010!!! Οι 426 διοριστέοι εκπαιδευτικοί του ΑΣΕΠ 2008 έχουν ΦΕΚ οριστικών αποτελεσμάτων το 2009 και παραμένουν αδιόριστοι. Ποια είναι η διαφορά των παραπάνω νοσηλευτών από τους εκπαιδευτικούς που κρίθηκαν διοριστέοι από την ίδια Ανεξάρτητη Αρχή (ΑΣΕΠ);
 
Περιμένουμε με αγωνία τις απαντήσεις σας και την έκδοση συμπληρωματικής εγκυκλίου διορισμού μας άμεσα ώστε να αρθεί η εις βάρος μας αδικία και να στελεχωθεί το Υπουργείο Παιδείας με εκπαιδευτικούς ενόψει και του νέου περιορισμού προσλήψεων που θα ισχύσει από την 1-1-2011.Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Sofia (6/12/2010 7:41:35 μμ)
Επιτέλους πια.Ας σταματήσει αυτή η αδικία.Τις θέσεις αυτές δε μας τις χάρισε κανείς.Αντίθετα τις κερδίσαμε με το σπαθί μας μέσω ΑΣΕΠ.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας