Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
GRI Α+ και διασφάλιση περιεχομένου σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000 για τον 8ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone.

Η Vodafone παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, παρά την οικονομική συγκυρία. Η εταιρεία υλοποιεί στρατηγικές συνεργασίες και μια σειρά από επενδύσεις με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, των εργαζομένων της, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας γενικότερα. Στον 8ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά στην περίοδο Απρίλιος 2009-Μάρτιος 2010 περιγράφονται εκτενώς η στρατηγική και τα προγράμματα που εφαρμόζει η εταιρεία προς την κατεύθυνση αυτή.

«Στη Vodafone συνεχίζουμε να επενδύουμε στα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας και να βελτιώνουμε κάθε χρόνο την επίδοσή μας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο φετινός Απολογισμός κατατάσσεται, μετά από έλεγχο από ανεξάρτητο φορέα, στο επίπεδο εφαρμογής Α+ των δεικτών GRI, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε στη διασφάλιση του περιεχομένου του Απολογισμού, σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αρχές της συμμετοχικότητας, ουσιαστικότητας και ανταπόκρισης», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone, κα Αγγελική Παπαντωνίου.

Την περίοδο που καλύπτει ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας, ξεχωρίζουν:

Η προσήλωση της εταιρείας σε επενδύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση του 30% της ενέργειας που καταναλώνεται σε αυτό
Η παρουσίαση στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών όπως η υπηρεσία διαχείρισης στόλου οχημάτων Zelitrack και η υπηρεσία τηλεδιάσκεψης Vodafone Web Conferencing, που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, μειώνοντας το κόστος που δαπανούν για να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον. Παράλληλα, μέσα από τη μελέτη Carbon Connections, προτείνονται 16 έξυπνες εφαρμογές κινητής επικοινωνίας που μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και παράλληλα να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.
Οι εξελίξεις όσον αφορά στην υλοποίηση των προγραμμάτων της Τηλεϊατρικής και Προστασίας της Καφέ Αρκούδας που αξιοποιούν την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας στον τομέα της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Η υπηρεσία φωνητικής πλοήγησης την οποία πλέον διαθέτει ο ιστότοπος vodafone.gr και συμβάλλει στην ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από όλους τους πελάτες μας.
Τόσο ο τελευταίος (8ος), όσο και οι προηγούμενοι Απολογισμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone είναι διαθέσιμοι στο vodafone.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone, απευθυνθείτε στο [email protected] ή στείλτε γραπτό μήνυμα (SMS) χωρίς χρέωση από κινητό Vodafone στο 1256.

 
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας