Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
GRI Α+ και διασφάλιση περιεχομένου σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000 για τον 8ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone.

Η Vodafone παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της βιώσιμης ανάπτυξης, παρά την οικονομική συγκυρία. Η εταιρεία υλοποιεί στρατηγικές συνεργασίες και μια σειρά από επενδύσεις με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της, των εργαζομένων της, του περιβάλλοντος και της κοινωνίας γενικότερα. Στον 8ο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας που αφορά στην περίοδο Απρίλιος 2009-Μάρτιος 2010 περιγράφονται εκτενώς η στρατηγική και τα προγράμματα που εφαρμόζει η εταιρεία προς την κατεύθυνση αυτή.

«Στη Vodafone συνεχίζουμε να επενδύουμε στα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας και να βελτιώνουμε κάθε χρόνο την επίδοσή μας, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ο φετινός Απολογισμός κατατάσσεται, μετά από έλεγχο από ανεξάρτητο φορέα, στο επίπεδο εφαρμογής Α+ των δεικτών GRI, ενώ παράλληλα προχωρήσαμε στη διασφάλιση του περιεχομένου του Απολογισμού, σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις αρχές της συμμετοχικότητας, ουσιαστικότητας και ανταπόκρισης», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone, κα Αγγελική Παπαντωνίου.

Την περίοδο που καλύπτει ο Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας, ξεχωρίζουν:

Η προσήλωση της εταιρείας σε επενδύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση του 30% της ενέργειας που καταναλώνεται σε αυτό
Η παρουσίαση στην αγορά προϊόντων και υπηρεσιών όπως η υπηρεσία διαχείρισης στόλου οχημάτων Zelitrack και η υπηρεσία τηλεδιάσκεψης Vodafone Web Conferencing, που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, μειώνοντας το κόστος που δαπανούν για να καλύψουν τις ενεργειακές τους ανάγκες με σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον. Παράλληλα, μέσα από τη μελέτη Carbon Connections, προτείνονται 16 έξυπνες εφαρμογές κινητής επικοινωνίας που μπορούν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και παράλληλα να συμβάλουν στην αντιμετώπιση των κλιματικών αλλαγών.
Οι εξελίξεις όσον αφορά στην υλοποίηση των προγραμμάτων της Τηλεϊατρικής και Προστασίας της Καφέ Αρκούδας που αξιοποιούν την τεχνολογία της κινητής επικοινωνίας στον τομέα της υγείας και της προστασίας του περιβάλλοντος.
Η υπηρεσία φωνητικής πλοήγησης την οποία πλέον διαθέτει ο ιστότοπος vodafone.gr και συμβάλλει στην ισότιμη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες από όλους τους πελάτες μας.
Τόσο ο τελευταίος (8ος), όσο και οι προηγούμενοι Απολογισμοί Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone είναι διαθέσιμοι στο vodafone.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone, απευθυνθείτε στο [email protected] ή στείλτε γραπτό μήνυμα (SMS) χωρίς χρέωση από κινητό Vodafone στο 1256.

 
Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας