Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Επιστολή προς τους βουλευτές της Εύβοιας και το Δήμαρχο Χαλκίδας έστειλε ο Κώστας Μαρκόπουλος, καλώντας τους σε κοινή δράση για το θέμα του νέου Νοσοκομείου της πόλης μας.

Επιστολή προς τους βουλευτές της Εύβοιας

Όπως ανακοίνωσα χθες με δελτίο τύπου, το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας, απερρίφθη από το ΕΣΠΑ με απόφαση της γεν.γραμ. Περιφέρειας κας. Διαμαντοπούλου, με ημερ. 17/11/10 και αρ.πρ. 8687.

Ειλικρινώς, δε γνωρίζω αν ήταν στη γνώση σου. Θεωρώ τις δικαιολογίες της απόρριψης αστείες και διορθώσιμες αν υπήρχε η πολιτική βούληση. Θεωρώ το όλο θέμα εμπαιγμό και παραπλάνηση, ιδιαίτερα όταν μόλις την Παρασκευή 3/12 ο υφ. Κος. Τιμοσίδης σε αντίστοιχη επίκαιρη ερώτηση μου απάντησε ότι για το νοσοκομείο Χαλκίδας τα χρήματα υπάρχουν και μόνο με το οικόπεδο έχουμε καθυστερήσεις στην μεταβίβαση.

Παρακαλώ να συνεννοηθούμε για άμεση ομαδική παράσταση στην κυβέρνηση. Παρακαλώ η πρωτοβουλία να ληφθεί από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που έχουν και τη μεγαλύτερη ευθύνη που στηρίζουν αυτήν την κυβέρνηση.

Συναδελφικά

Κώστας Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Δήμαρχο Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη

Αγαπητέ Θανάση,

Όπως ανακοίνωσα χθες με δελτίο τύπου, το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας, απερρίφθη από το ΕΣΠΑ με απόφαση της γεν.γραμ. Περιφέρειας κας. Διαμαντοπούλου, με ημερ. 17/11/10 και αρ.πρ. 8687.

Θεωρώ το όλο θέμα εμπαιγμό και παραπλάνηση, ιδιαίτερα όταν μόλις την Παρασκευή 3/12 ο υφ. Κος. Τιμοσίδης σε αντίστοιχη επίκαιρη ερώτηση μου απάντησε ότι για το νοσοκομείο Χαλκίδας τα χρήματα υπάρχουν και μόνο με το οικόπεδο έχουμε καθυστερήσεις στην μεταβίβαση.

Σου αποστέλλω, ώστε να γίνει γνωστό και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Χαλκίδας, τόσο την απόφαση απόρριψης της γεν.γραμ. Περιφέρειας Στ. Ελλάδας κας. Διαμαντοπούλου, όσο και την πρόσκληση υποβολής νέων έργων του ΕΣΠΑ στον άξονα 5, όπως και το δελτίο τύπου μου σχετικά. Ακόμα θα ήθελα να ενημερωθεί το Δημ. Συμβούλιο πως έστειλα επιστολή σε όλους τους βουλευτές του νομού ώστε να υπάρξει κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος που ανέκυψε ξαφνικά.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας