Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο Οικονομικό Επιμλεητήριο και η ΟΝΝΕΔ με ανακοίνωσή της, δηλώνει στήριξη στους νέους οικονομολόγους της ΔΗ.ΚΙ.Ο.:

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας είναι ο θεσμοθετημένοs οικονομικόs σύμβουλος της χώρας και παράλληλα ο επίσημος φορέας έκφρασης των Ελλήνων οικονομολόγων. Οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλο το φάσμα των θεμάτων που σχετίζονται με το πεδίο της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και των επαγγελματικών προβλημάτων του κλάδου.

 Στη σημερινή εποχή όπου η οικονομία έχει εξελιχθεί στο επίκεντρο της πολιτικής καθορίζοντας το μέλλον της νέας γενιάς και της ευρύτερης κοινωνίας αλλά και με αφορμή τις προσεχείς εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει την προσπάθεια της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο) στηρίζοντας νέους επιστήμονες σε όλη την Ελλάδα που έχουν όραμα και διάθεση να προσφέρουν.

 Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο με επιστημονικό προσωπικό από τη σημερινή δική μας γενιά που βιώνει τα αδιέξοδα της εποχής και να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια για επιστροφή των αυτονόητων στην καθημερινότητα, κάνοντας την ανάπτυξη σημαία για έξοδο από την κρίση.

 Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου οι νέοι οικονομολόγοι στηρίζουν την ελπίδα, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια γενιά που ζητά τομές και καινοτόμες παρεμβάσεις στην ελληνική κοινωνία.
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

19/10/2018
Tο Κέντρο Κοινότητας Σκύρου λειτουργεί για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας