Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στο Οικονομικό Επιμλεητήριο και η ΟΝΝΕΔ με ανακοίνωσή της, δηλώνει στήριξη στους νέους οικονομολόγους της ΔΗ.ΚΙ.Ο.:

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας είναι ο θεσμοθετημένοs οικονομικόs σύμβουλος της χώρας και παράλληλα ο επίσημος φορέας έκφρασης των Ελλήνων οικονομολόγων. Οι δραστηριότητες του εκτείνονται σε όλο το φάσμα των θεμάτων που σχετίζονται με το πεδίο της Ελληνικής Οικονομίας αλλά και των επαγγελματικών προβλημάτων του κλάδου.

 Στη σημερινή εποχή όπου η οικονομία έχει εξελιχθεί στο επίκεντρο της πολιτικής καθορίζοντας το μέλλον της νέας γενιάς και της ευρύτερης κοινωνίας αλλά και με αφορμή τις προσεχείς εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας ενισχύει την προσπάθεια της Δημοκρατικής Κίνησης Οικονομολόγων (ΔΗ.ΚΙ.Ο) στηρίζοντας νέους επιστήμονες σε όλη την Ελλάδα που έχουν όραμα και διάθεση να προσφέρουν.

 Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε το Οικονομικό Επιμελητήριο με επιστημονικό προσωπικό από τη σημερινή δική μας γενιά που βιώνει τα αδιέξοδα της εποχής και να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια για επιστροφή των αυτονόητων στην καθημερινότητα, κάνοντας την ανάπτυξη σημαία για έξοδο από την κρίση.

 Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου οι νέοι οικονομολόγοι στηρίζουν την ελπίδα, δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μια γενιά που ζητά τομές και καινοτόμες παρεμβάσεις στην ελληνική κοινωνία.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας