Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Λειτουργία Κέντρου Στήριξης Οικογένειας Ι.Μ. Χαλκίδος - Ποιμαντικές Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση του Θεσμού της Οικογένειας απο το ΚΕ.Σ.Ο. της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Απο Το ΚΕ.Σ.Ο. της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, που βρίσκεται στη Νέα Αρτάκη (Πλατεία Φανερωμένης - έναντι του ομωνύμου Ιερού Προσκυνήματος), ανακοινώνονται οι παρακάτω ποιμαντικές δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια της λειτουργίας του.Το Κέντρο είναι ανοικτό κάθε ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και κατά τις ώρες 9.00 έως 13.00 το πρωί και 17.00 έως 20.30 το απόγευμα, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν κατά τις ανωτέρω ώρες στο τηλ. 22210.42590. Στα πλαίσια της λειτουργίας του ΚΕ.Σ.Ο.:
Ο κ. Αναστάσιος Χαρμαντάς – Σχολικός και Οικογενειακός Σύμβουλος, πραγματοποιεί Βιωματικές Ομάδες Γονέων, με το εξής Πρόγραμμα:
Για τους γονείς της Αρτάκης, στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο., απέναντι από το Προσκύνημα της Παναγίας Φανερωμένης, κάθε Σάββατο και ώρα 5.30 μ.μ.
o Για τους γονείς της Χαλκίδος, στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ι. Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος, κάθε Τετάρτη και ώρα 6.00 μ.μ.
Η κ. Ιωάννα Κορέλη – Μπουλουγούρη, Ψυχολόγος πραγματοποιεί βιωματικές ομάδες.
Πνευματικοί της Ιεράς Μητροπόλεως βρισκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων.
Λειτουργεί η Θεατρική Ομάδα «ΜΕΛΙ – ΓΑΛΑ».
· Σε συνεργασία με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως (97,7 FM), ο κ. Αναστάσιος Χαρμαντάς παρουσιάζει εκπομπή με ζητήματα που αφορούν την λειτουργία της οικογένειας και τίτλο «ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ». Μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη και ώρα 7.00 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε Κυριακή και ώρα 1.00 μ.μ.
· Ακόμη, μεταδίδεται και Παιδική εκπομπή με τίτλο «ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΛΩΣΤΗ ΔΕΜΕΝΗ», κάθε Σάββατο και ώρα 6.00 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε Κυριακή και ώρα 5.00 μ.μ.
Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί και παράρτημα του ΚΕ.Σ.Ο. στην Πόλη της Ιστιαίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του στο τηλ. 22260.55646.
 Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας