Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στη βουλή έφερε και η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ το θέμα της κατάργησης των ΔΟΥ Καρύστου και Λίμνης.

«Να μην καταργηθεί η ΔΟΥ Καρύστου ζητά η Κατερίνα Περλεπέ».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, υπόμνημα διαμαρτυρίας των Μαζικών Φορέων της Νότιας Καρυστίας, με το οποίο ζητούν να μην καταργηθεί η ΔΟΥ Καρύστου, όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα.
Μια τέτοια εξέλιξη θα είχε βλαπτικότατες συνέπειες για τους κατοίκους της περιοχής του νέου Καλλικρατικού Δήμου Καρύστου, αφού οι αποστάσεις από τις άλλες κοντινότερες ΔΟΥ είναι πολύ μεγάλες και η εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολη και με κόστος.
Δεδομένου δε ότι η εν λόγω ΔΟΥ είναι Α΄ τάξης και εξυπηρετεί συνολικό πληθυσμό 16.000 κατοίκων, επιβάλλεται αυτή η υπηρεσία να παραμείνει στην Κάρυστο τόσο προς όφελος των πολιτών της περιοχής, όσο και για τα κρατικά έσοδα, που θα κινδυνεύσουν με συρρίκνωση σε ενδεχόμενη κατάργησή της.

«Διατήρηση της ΔΟΥ στη Λίμνη ζητά η Κατερίνα Περλεπέ».

Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, υπόμνημα διαμαρτυρίας των Εμπορικών Συλλόγων Μαντουδίου και Λίμνης με το οποίο ζητούν να μην καταργηθεί η ΔΟΥ Λίμνης.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, η κατάργηση της ΔΟΥ στη Λίμνη θα ανάγκαζε τους φορολογούμενους και τους επαγγελματίες της τεράστιας περιοχής του νέου Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας, να διανύσουν πολύ μεγάλες αποστάσεις προς Ιστιαία ή Χαλκίδα για τις συναλλαγές τους με την Εφορία. Έτσι το κόστος σε χρήμα και σε χρόνο για τους κατοίκους, θα είναι εξαιρετικά μεγάλο.
Η περιοχή της Βορειοκεντρικής Εύβοιας χρειάζεται βοήθεια και όχι απαξίωση επισημαίνουν μεταξύ άλλων στη διαμαρτυρία τους οι εμπορικοί σύλλογοι της περιοχής.
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

19/10/2018
Tο Κέντρο Κοινότητας Σκύρου λειτουργεί για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας