Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σχετικά με την σχεδιαζόμενη κατάργηση της ΔΟΥ Καρύστου η Δήμαρχος Στυρέων Σοφία Μούτσου δήλωσε:
"Η σχεδιαζόμενη κατάργηση της ΔΟΥ συνιστά ουσιαστική ΑΚΥΡΩΣΗ ολόκληρης της νότιας Καρυστίας αφού επί της ουσίας δυσχεραίνεται εξαιρετικά κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα στην ήδη επιβαρυμένη περιοχή μας. Ενα ακόμα χτύπημα στην πολύπαθη νότια Καρυστία που από ότι φαίνεται είναι ανύπαρκτη περιοχή για την κεντρική εξουσία και παραμένει απλώς μια κουκίδα στο χάρτη.
Αγανάκτηση προκαλεί ο στρατηγικός σχεδιασμός του Υπουργείου Οικονομικών όσον αφορά την μείωση των ΔΟΥ που λειτουργούν στην Εύβοια. Με ποια λογική οι συναλασσόμενοι με την ΔΟΥ Καρύστου πρέπει να υποχρεώνονται σε τεράστια ταλαιπωρία και έξοδα διανύοντας 80-100 χιλιόμετρα για να κάνουν την πιο απλή συναλλαγή; Φαίνεται ότι κάποιοι στην Αθήνα πιστεύουν ότι οι άνθρωποι στα χωριά της νότιας Καρυστίας κάνουν τις συναλλαγές τους με την ΔΟΥ Καρύστου μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Εχουν υπόψη τους επιτέλους οι ιθύνοντες του Υπουργείου Οικονομικών το κακό και επικίνδυνο οδικό δίκτυο της νότιας Εύβοιας; Γνωρίζουν άραγε πόσες ώρες χρειάζεται ένας πολίτης από την Αμυγδαλιά να φτάσει στο Αλιβέρι ή στη Χαλκίδα; Ζούμε το απόλυτο θέατρο του παραλόγου εδώ κάτω !!!!
Μια περιοχή με σημαντική τουριστική υποδομή που αριθμεί περί τις 8.000 κλίνες σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα καταλύμματα, με αυξανόμενη οικοδομική δραστηριότητα, με σημαντικές για την οικονομία της περιοχής μονάδας επεξεργασίας πέτρας Καρύστου, αξιόλογη αλιευτική δραστηριότητα αλλά και κάθε είδους εμπορικές επιχειρήσεις, καταδικάζεται σε οικονομικό μαρασμό.
Αλλά και η λειτουργία του Καλλικρατικού Δήμου Καρύστου δυσχεραίνεται ακόμα περισσότερο με το σχεδιαζόμενο κλείσιμο της ΔΟΥ στην έδρα του νέου Δήμου.
Κανείς δεν μπορεί να μένει αδιάφορος μπροστά στην επιχειρούμενη συνεχή συρρίκνωση της νότιας Καρυστίας !!!"
 Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας