Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Συμεών Κεδίκογλου επισκέφθηκε τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για δύο υποθέσεις που απασχολούν το νομό της Εύβοιας, το νοσοκομείο Χαλκίδας και το αιολικό πάρκο Σκύρου.

Ο βουλευτής ενημέρωσε τον κ. Πάγκαλο για το ψήφισμα και τις κύριες ενστάσεις της τοπικής κοινωνίας σχετικά με το αιολικό πάρκο, οι οποίες αφορούν κυρίως στη φέρουσα ικανότητα του νησιού που δεν συμβαδίζει με το μέγεθος της επένδυσης και στο θέμα της δικαστικής διερεύνησης που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με την κυριότητα της έκτασης και τις τιμές της απαλλοτρίωσης. Ο κ. Πάγκαλος μετά την ενημέρωση που είχε, αν και δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητά του, δήλωσε ότι θα εξετάσει το θέμα περαιτέρω.

Αναλυτικά εξέθεσε ο κ. Κεδίκογλου και το ιστορικό για το νοσοκομείο Χαλκίδας, για το οποίο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε ότι θα συμβάλει και εκ του ρόλου του στον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα αποτελέσματα. Μετά τις επαφές με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου και τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, ο κ. Κεδίκογλου θα συνεχίσει τις ενέργειες για το θέμα του νοσοκομείου, μέχρι να δει το έργο να ξεκινά.

 
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρο Κοινότητας Σκύρου

19/10/2018
Tο Κέντρο Κοινότητας Σκύρου λειτουργεί για την υποδοχή, εξυπηρέτηση και διασύνδεση των πολιτών που έχουν αυξημένες ανάγκες κοινωνικής προστασί...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας