Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η αντιπολίτευση δίνει τη δική της απάντηση στον Δήμαρχο Αυλώνος, Δημήτρη Κατσούλη για τον ΒΙΟΚΑ:

Δεν είναι απορίας άξιο, που και την ύστατη στιγμή της αποχώρησης του από τον Δήμο Αυλώνος, ο κ. Κατσούλης εμφανίζεται να προσπαθεί να καλύψει με αερολογίες και αναλήθειες την πραγματικότητα. Ήταν πάντα η πάγια τακτική του. Η απάντηση του στη συγκεκριμένη καταγγελία μας δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.
Αποφεύγει λοιπόν να απαντήσει: Πότε έμαθε ότι τμήμα του βιολογικού του Δήμου Αυλώνος κατασκευάζεται σε ξένο ακίνητο; Γιατί δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει την κατάσταση; Γιατί δεν έλυσε το θέμα από τον Αύγουστο που υπέγραψε την σύμβαση, μέχρι τις 7 Οκτωβρίου που δεν υπήρχε απαγόρευση λήψης αποφάσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο αφού είναι τόσο απλό το θέμα; Πόσα χρήματα γυρεύει ο ιδιοκτήτης του γειτονικού ακινήτου για να το μεταβιβάσει στο Δήμο; Εάν είναι υπέρογκη η απαίτηση του μπορεί να γίνει απαλλοτρίωση ή μέχρι να ολοκληρωθεί η απαλλοτρίωση θα έχει χαθεί ο ΘΗΣΕΑΣ;
Ακόμα, είναι ψέματα ότι «Η αίτηση της ΔΕΥΑ για σύναψη δανείου από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων βρίσκεται σε εξέλιξη». Γνωρίζει ο απερχόμενος Δήμαρχος ότι εκεί που μας έφερε από χρέη η ΔΕΥΑ δεν μπορεί να δανειστεί αφού τα δάνεια του Δήμου Αυλώνος υπερβαίνουν το 60% των εσόδων του. Σε αυτό το ποσοστό δανεισμού μας οδήγησε η ευκολία του κ. Κατσούλη να συνάπτει δάνεια για να καλύψει την ανικανότητα να βρει χρηματοδοτήσεις. Θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός Δήμαρχος που για παράδειγμα δανείστηκε για να κατασκευάσει τα γήπεδα Αυλωναρίου και Νεοχωρίου, όταν όλοι οι Δήμαρχοι των όμορων Δήμων πετύχαιναν χρηματοδοτήσεις για περισσότερα γήπεδα.

 

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ (22/12/2010 5:53:54 μμ)
Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥ....ΑΜΗΝ.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας