Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Θετική εξέλιξη, η αναβολή απόφασης της Νομαρχίας Ανατ. Αττικής για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της γραμμής μεταφοράς ενέργειας, αναφέρει στην παρακάτω ανακοίνωσή του ο Σύλλογος "Καβοντόρου Γη":

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση (20-12-10) του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ανατολικής Αττικής, αναβλήθηκε η εξέταση του θέματος έγκρισης Μ.Π.Ε. της γραμμής μεταφοράς ενέργειας από τον Καφηρέα στην Αττική.
Η εξέλιξη αυτή, είναι ιδιαίτερα θετική, εν όψει της συζήτησης που θα γίνει στην 5η Νομαρχιακή επιτροπή Ευβοίας, σε σχέση με τις εγκρίσεις των Μ.Π.Ε.
Αν λάβουμε υπόψη μας και τις αρνητικές εισηγήσεις των Δημοτικών Συμβουλίων της Καρυστίας, καθώς και τις σύσσωμες αντιδράσεις των εμπλεκόμενων φορέων, η Νομαρχία Ευβοίας, δεν έχει πλέον ούτε μια θετική απόφαση σε σχέση με το θέμα που καλείται να εξετάσει.
Στη Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Αν. Αττικής, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Καβοντόρου Γη» Κώστας Καλλιανιώτης.
Εξάλλου υπόμνημα με τις θέσεις του Συλλόγου, εναντίον της έγκρισης των Μ.Π.Ε, στάλθηκε στη Νομαρχία Ευβοίας, με κοινοποίηση σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και του ενδιαφερόμενους Ο.Τ.Α

Σύλλογος «Καβοντόρου Γη»

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας