Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωση για την οστεοπόρωση στην παραλία Κύμης.
Ο Ελληνικός Σύλλογος υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε σuνεργασία με το Προοδευτικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Παραλίας Κύμης ι Η ΛΙΑΝΗ ΑΜΜΟΣ' σας προσκαλοuν να συμμετάσχετε στην ενημερωτική εκδήλωση ποu διοργανώνουν το Σάββατο 4 Φεβροuαρίοu 2011, ώρα 17:30 με θέμα: (Οστεοπόρωση, η σιωπηλή επιδημία), στο ΚΑΦΕ ΘΕΑ στην Παραλία ΚUμης.
Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση Tou κόσμοu από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη, την διατροφή και πολλά άλλα.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δuο KUpIa μέρη: την πραγματοποίηση δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας, και τη διεξαγωγή ενημερωτικών ομιλιών από εξειδικεuμένοuς επιστήμονες.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκεuή 4/2/2011 ώρες 11:00 έως 15:00 και 17:00 έως 20:00 καθώς και το Σάββατο 5/2/2011 ώρες 10:30 έως 15:00 στην αίθοuσα του Δημοτικού Σχολείου Παραλίας. Οι μετρήσεις οστικής πuκνότητας θα πραγματοποιοuνται μόνο κατόπιν ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22220 24344
Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας ποu ενδιαφέρονται να ενημερωθοuν για ένα θέμα uγείας ποu μπορεί εuκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Ελληνικός Σύλλογος υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και σuμβοuλεuει τόσο τοuς νέοuς όσο και τοuς μεγαλύτερους να παρακολοuθούν θέματα uγείας ακόμη κι αν δεν τοuς αφορούν άμεσα.
Ο Ελληνικός Σύλλογος υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρuμα Οστεοπόρωσης (IOF) και την Παγκόσμια Οργάνωση υγείας (WHO).
Ο Σuλλογος, ο οποίος αριθμεί 7.500 και πλέον μέλη, αποτελεί το μοναδικό αναγνωρισμένο σωματείο το οποίο σαν κύριο στόχο έχει την ενημέρωση του κοινου> γuρω από την οστεοπόρωση, τη διατροφή, την άσκηση, τη ψυχολογία, την πρόληψη και την σκελετική uytia. Η δράση Tou Σuλλόγοu επεκτείνεται τόσο μέσα στα όρια της Απικής όσο και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Ο Ελληνικός Σuλλογος υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση διατηρεί άριστη σχέση σuνεργασίας με επιστημονικά σωματεία ποu ασχολοuνται με την οστεοπόρωση καθώς και με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Σuστήματος τού> Πανεπιστημίου> Αθηνών της Ιατρικής Σχολής. Ο Σuλλογος σε σuνεργασία με τοuς παραπάνω φορείς διεξάγει επιδημιολογικές και άλλες μελέτες προκειμένου> να σuγκεντρωθοuν και να επεξεργαστούν στοιχεία για την χρόνια αυτή νόσο.
Ο Σύλλογος επίσης δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, σεμιναρίων, συνεδρίων και στην έκδοση εντύπων.
Αποτέλεσμα της πολύχρονης αυτής προσπάθειας ήταν ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση να κατακτήσει την πρώτη θέση για την εξέχουσα πορεία του, μεταξu 186 χωρών, στο Παγκόσμιο Συνέδριο ποu διεξήχθη στο Miami των Ηνωμένων Πολιτειών τον Δεκέμβριο του 2007.Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας