Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Στην αποκλειστική ευθύνη του Δήμου Χαλκίδας πέρασε η λειτουργία των λαϊκών αγορών, οπότε αλλάζει απο το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011, η θέση της λαϊκής του Σαββάτου. Ωστόσο να σημειωθεί, πως οι πωλητές έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στη νέα θέση, χαρακτηρίζοντάς την ακατάλληλη.

Σας γνωρίζουμε ότι από 1/1/2011, ο Δήμος Χαλκιδέων έχει στην αποκλειστική αρμοδιότητά του, τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Το Δ.Σ. με προγενέστερη απόφασή του έχει καθορίσει τους χώρους λειτουργίας των λαϊκών αγορών καθώς και το χρονικό διάστημα λειτουργίας αυτών, σε συγκεκριμένες θέσεις.
Συνεπώς, η λαϊκή του Σαββάτου (από 8/1/2011) θα λειτουργήσει στη νέα θέση που νομίμως έχει καθοριστεί και περιλαμβάνει τις οδούς:

Τραλλέων (από το ύψος της οδού Μακρίδου έως της οδού Δοξάκη)
13ης Μεραρχίας (από το ύψος της οδού 3ου Συντάγματος έως την οδό Τραλλέων)
Μονής Ερίων (από το ύψος της οδού Μ. Δοξάκη και συνεχίζει περιμετρικά του 3ου γυμνασίου)
Μ. Δοξάκη (από το ύψος της οδού Μ. Ερίων έως την οδό Ληλαντίων)
Ανώνυμη οδός προέκταση οδού Μ. Ερίων (γωνία 5ου Γυμνασίου έως την οδό Ληλαντίων)

Οι κάτοικοι των περιοχών όπου μέχρι σήμερα λειτουργούσαν οι λαϊκές αγορές, μπορούν πλέον ελεύθερα να σταθμεύουν τα οχήματά τους.

Σε ότι αφορά τη νέα θέση και για την ομαλή λειτουργία της λαϊκής του Σαββάτου, παρακαλούνται οι κάτοικοι να μη σταθμεύσουν τα οχήματά τους (στις προαναφερόμενες οδούς), καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα επιβληθούν οι από το νόμο προβλεπόμενες κυρώσεις.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας