Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας με ανακοίνωσή της εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Κίνημα των Πολιτών κατά των διοδίων.

Το κίνημα κατά των διοδίων που φουντώνει από μέρα σε μέρα δείχνει την αμφισβήτηση των πολιτών σε ένα κράτος αναξιόπιστο και διαβρωμένο.
 Η πολιτική ηγεσία που κυβερνά τη χώρα, τις τελευταίες δεκαετίες, παρέδωσε με ληστρικές συμβάσεις την εκμετάλλευση των διοδίων, αντλώντας, κυρίως, πολιτικά ανταλλάγματα, από τους εργολάβους των μαζικών μέσων «ενημέρωσης», διατηρώντας παράλληλα το πελατειακό σύστημα εξουσίας.
 Σήμερα, μπροστά στην σφοδρότερη οικονομική κρίση, οι πολίτες αμφισβητούν αυτές τις πρακτικές και διαμηνύουν με κάθε τρόπο στους κυβερνώντες ότι δεν αποδέχονται τέτοιου είδους άδικους και παράνομους φόρους.
 Αν δεν καταργηθούν αυτές οι ληστρικές συμβάσεις και δεν εξορθολογιστεί το σύστημα των διοδίων, θα έχει ως αποτέλεσμα την καθολική αμφισβήτηση αυτού του είδους φοροδοσίας από τους πολίτες.
 Σήμερα, που οι μισθοί μας μειώνονται δραματικά και χιλιάδες πολίτες χάνουν την εργασία τους, δεν πρόκειται να δεχθούμε την ληστρική σύμβαση της Αττικής οδού, την καταβολή διοδίων στο τμήμα Κορίνθου-Πάτρας και άλλα παράλογα, με την υποχρέωση εργαζομένων και αγροτών σε διάφορες περιοχές της χώρας να πληρώνουν διόδια για να κάνουν τη δουλειά τους, γι΄αυτό είμαστε αλληλέγγυοι στο κίνημα πολιτών «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ-ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ -Ελεύθεροι Δρόμοι»
 Οι πολίτες, με την πράξη τους, αντιδρούν στην άδικη φορολογία που επιβάλει ένα αναξιόπιστο πολιτικό σύστημα εξουσίας και είναι σίγουρο ότι δεν θα αμφισβητούσαν τα διόδια αν έβλεπαν ότι με διαφάνεια και δικαιοσύνη διατίθεντο οι φόροι τους για την περαιτέρω ολοκλήρωση των έργων, για οδική ασφάλεια, αλλά και επέκταση των εθνικών οδών, αν έβλεπαν δηλ. πως τα χρήματά τους έπιαναν τόπο.!


 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας