Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοινώθηκαν οι επιτυχόντες του Προγράμματος Vodafone World Difference. Θα εργαστούν στον Κοινωφελή Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και θα κάνουν τη «διαφορά».
Πρόγραμμα Vodafone
Πρόγραμμα Vodafone

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα τους επιτυχόντες του πρωτοποριακού προγράμματος κοινωνικής συνεισφοράς «Vodafone World of Difference» που ξεκίνησε στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς που έχουν επιλεγεί να εργαστούν στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους, για ένα συγκεκριμένο έργο.

Οι επιτυχόντες του προγράμματος οι οποίοι θα εργασθούν για ένα χρόνο στον οργανισμό της επιλογής τους είναι οι ακόλουθοι:

Καίτη Αλευρά, η οποία θα αναλάβει τη Διεύθυνση του νέου Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης που κατασκευάζει ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» στα Καλύβια Αττικής.

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Επαγγελματικού Συμβούλου στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία – Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε λήπτες Ψυχικής Υγείας και τις οικογένειές τους.

Βασιλική Χατζοπούλου, η οποία θα εργαστεί στο Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα "ΠΕΡΠΑΤΩ" του Ν. Ροδόπης ως κοινωνική λειτουργός, υπεύθυνη για θέματα που αφορούν στην εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικά προβλήματα και την προσβασιμότητα του Νομού.

Παράλληλα, η Vodafone έδωσε τη δυνατότητα και στους εργαζομένους της να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, επιλέγοντας τον αγαπημένο τους μη κερδοσκοπικό οργανισμό για να εργαστούν για 6 μήνες. Επιτυχών είναι ο Ιωάννης Ροδίτης, ο οποίος θα εργαστεί στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ως Business Developer στο Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά.

Όλες οι αιτήσεις αξιολογήθηκαν ξεχωριστά με βασικά κριτήρια τη δέσμευση, το δυναμισμό, αλλά και τις κατάλληλες ικανότητες, τη γνώση και τα αναγκαία προσόντα. Επιπρόσθετα, κάθε αίτηση αξιολογήθηκε σύμφωνα με την ανθρωπιστική και κοινωφελή της αξία, το εφικτό της υλοποίησης και τη βιωσιμότητά της.

Το δύσκολο έργο της ανάδειξης των τελικών νικητών ανέλαβε πενταμελής επιτροπή, η οποία κλήθηκε να ξεχωρίσει, μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τους επιτυχόντες. Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι: Νίκος Αναλυτής, Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ηλίας Μοσχονάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone, Αγγελική Παπαντωνίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone και Έλσα Σταθοπούλου, Υπεύθυνη Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone.

H Vodafone έλαβε στο διάστημα των πέντε εβδομάδων της περιόδου υποβολής των αιτήσεων 292 αιτήσεις από το ευρύ κοινό, από τις οποίες το 70% προήλθε από ενδιαφερομένους στην Αττική, ενώ το 25% προήλθε από άτομα τα οποία είχαν ήδη μόνιμη απασχόληση.

Υπενθυμίζεται ότι το Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα που μέχρι σήμερα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 20 χώρες με μεγάλη επιτυχία, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 950 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους.

Το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Vodafone.

Προφίλ Επιτυχόντων

Καίτη Αλευρά

Η Καίτη Αλευρά θα αναλάβει τη Διεύθυνση του νέου Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης που κατασκευάζει ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής «ΑΝΙΜΑ» στα Καλύβια Αττικής, το οποίο ξεκινά τη δραστηριότητά του το Φεβρουάριο του 2011.

Οι βασικοί στόχοι που έχει θέσει για την υλοποίηση του έργου στο νέο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης είναι οι εξής:
- Δημιουργία ενός σύγχρονου κέντρου περίθαλψης για τη Νοτιανατολική Μεσόγειο
- Αύξηση αριθμού ζώων που μπορεί να δεχθεί ο φορέας, από τα 1.500 που δέχεται σήμερα, στα 2.500 ετησίως.
- Δημιουργία υποδομών για την αύξηση των εθελοντών από τα 10 άτομα που μπορεί να απασχολήσει ο φορέας στους χώρους του σήμερα, στα 20 άτομα.
- Υλοποίηση δράσεων περιβαλλοντικής αγωγής για 7.000 μαθητές και περισσότερους από 30.000 επισκέπτες στο πρώτο έτος λειτουργίας του.
- Αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας – με εστίαση στην κινητή επικοινωνία – με σκοπό: α) την εύκολη, εξ αποστάσεως, διοργάνωση σεμιναρίων τηλεκπαίδευσης στις πρώτες βοήθειες άγριων ζώων, με στόχο την επέκταση του δικτύου εθελοντών του φορέα στην Ελλάδα, β) την αποτελεσματική επικοινωνία με το Σταθμό Α’ βοηθειών της ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα, με στόχο την ελάχιστη δυνατή μετακίνηση των ζώων και την καλύτερη κατά περίπτωση αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, και γ) την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών με άλλα Κέντρα Περίθαλψης σε Ευρώπη και Αμερική με τεχνολογίες όπως το webconferencing και το VOIP.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Καίτη Αλευρά προσφέρει εθελοντική εργασία στην ΑΝΙΜΑ στις παραλαβές και αποστολές τραυματισμένων και άρρωστων ζώων από την περιοχή της Παιανίας, Σπάτων, αεροδρομίου. Έχει σπουδάσει στο Bell Mead Training School στο Surrey της Αγγλίας και έχει πτυχίο ζωοκόμου, ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα. Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, καθώς κατείχε τη θέση της Διευθύντριας της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για δύο χρόνια, όπου παρακολούθησε και το αρχικό στάδιο κατασκευής του Φιλοζωικού Κέντρου, ενώ επίσης εργάστηκε για δέκα χρόνια στην κτηνιατρική κλινική της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας και σε ιδιωτικό κτηνιατρείο ως νοσηλεύτρια και βοηθός χειρουργείου. Παράλληλα, έχει πολυετή εθελοντική εργασία στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού ως αρχηγός ομάδας, καθώς και στην επιτροπή αρωγής.

Η ΑΝΙΜΑ ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2005 και αποτελεί ουσιαστική συνέχεια των σοβαρότερων πρωτοβουλιών στον τομέα της περίθαλψης στην Ελλάδα, όπως του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Άγριων Ζώων στην Αίγινα, του πρώτου κέντρου περίθαλψης άγριων ζώων στα Βαλκάνια. Η ίδρυση της ΑΝΙΜΑ αποτελεί ανταπόκριση στην ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της περίθαλψης και επανένταξης των άγριων ζώων, σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες που παρουσιάζει η χώρα μας. Απασχολεί 3 εργαζομένους, 3 εξωτερικoύς συνεργάτες, 20 εθελοντές στην Αττική και 100 ακόμη ανά την Ελλάδα, ενώ η δράση της υποστηρίζεται και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Κωνσταντίνος Κωστόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος θα αναλάβει τη θέση του Επαγγελματικού Συμβούλου στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία – Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας, παρέχοντας τις υπηρεσίες του σε λήπτες Ψυχικής Υγείας και τις οικογένειές τους.

Οι βασικοί στόχοι που έχει θέσει για την υλοποίηση του έργου στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία – Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας είναι οι εξής:
- Εκτίμηση της κατάστασης όλων των μελών του Συλλόγου.
- Τοποθέτηση στην αγορά εργασίας ή σε βαθμίδα εκπαίδευσης των μελών βάσει της παραπάνω αξιολόγησης.
- Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής αγοράς εργασίας, μέσω συμμετοχής σε συνέδρια και ημερίδες, ενημέρωσης σε Εμπορικούς Συλλόγους, επιχειρήσεις και ΜΜΕ.
Ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος συνεργάζεται ήδη με το Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας σε εθελοντική βάση, προσφέροντας υπηρεσίες Επαγγελματικής Συμβουλευτικής και Σταδιοδρομίας στα μέλη του. Έχει πτυχίο Φιλοσοφικής από το Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς επίσης Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και Διδακτορικό Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει συνεργαστεί με πλήθος φορέων ως ειδικός Συμβουλευτικής και σύμβουλος Σταδιοδρομίας (π.χ. Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ΤΕΙ Πάτρας, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), ενώ έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα και έχει πραγματοποιήσει σχετικές εισηγήσεις σε ημερίδες και συνέδρια. Επίσης, είναι επί σειρά ετών εκπαιδευτής ενηλίκων στη θεματική της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και της Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας. Έχει συνεργαστεί επιστημονικά σε Γραφεία Επαγγελματικής Συμβουλευτικής σε φορείς όπως η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, ΤΕΙ Πάτρας κ.ά.. Προσφέρει συστηματική εθελοντική εργασία σε διάφορες Μ.Κ.Ο. από το 1ο έτος φοίτησης στο Πανεπιστήμιο, καθώς αυτό αποτελεί για εκείνον στάση ζωής.
Ο Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία – Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας ιδρύθηκε το 2003. Είναι μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία καθώς και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος. Σήμερα μετρά 300 μέλη. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ενίσχυση και η επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας, η υποστήριξη και ενδυνάμωση των οικογενειών τους, καθώς επίσης η προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων τους. Ο Σύλλογος απασχολεί 3 εργαζομένους και 30 εθελοντές.

Βασιλική Χατζοπούλου

Η Βασιλική Χατζοπούλου θα αναλάβει τη θέση της κοινωνικής λειτουργού στο Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα "ΠΕΡΠΑΤΩ" του Ν. Ροδόπης.

Οι βασικοί στόχοι που έχει θέσει για την υλοποίηση του έργου στο Σύλλογο «Περπατώ» είναι οι εξής:
- Ευαισθητοποίηση του κοινού.
- Προσβασιμότητα του Ν. Ροδόπης στο σύνολό του.
- Παρακίνηση αντίστοιχων φορέων σε άλλους Νομούς να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.
- Ολοκλήρωση του προγράμματος προσβασιμότητας των ΚΤΕΛ.
- Συνεργασία και ανταλλαγή εμπειριών με συλλόγους Βαλκανικών χωρών και χωρών της Δ. Ευρώπης.

Η Βασιλική Χατζοπούλου έχει εργαστεί στο Σύλλογο «Περπατώ» από το Μάρτιο του 2008 μέχρι το Δεκέμβριο του 2010, μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, με κατεύθυνση την Κοινωνική Εργασία, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, και ολοκληρώνει τώρα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κοινωνική Ψυχιατρική στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Έχει προσφέρει εθελοντική εργασία για τρία χρόνια σε τρεις συλλόγους ως συνοδός ατόμων με αναπηρία.

Ο Σύλλογος «Περπατώ» είναι μια μη-κυβερνητική οργάνωση που λειτουργεί από το 2002. Σκοπός του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και οργάνωση όλων των ατόμων με κινητικά προβλήματα, προκειμένου να μπορούν να επιλύουν ζητήματα που αφορούν σωματικά, επαγγελματικά, κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματά τους. Σήμερα αριθμεί σχεδόν 300 μέλη με κινητική αναπηρία και απασχολεί 3 εργαζομένους, καθώς και 10 εθελοντές.

Ιωάννης Ροδίτης

Ο Ιωάννης Ροδίτης θα αναλάβει τη θέση του Business Developer στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και συγκεκριμένα στο Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά.

Οι βασικοί στόχοι που έχει θέσει για την υλοποίηση του έργου στο Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι οι εξής:
- Εύρεση, αξιολόγηση και επικοινωνία με ΜΚΟ του εξωτερικού με στόχο την ενεργό συνεργασία τους με το Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
- Στήριξη στην προώθηση και διεύρυνση του Ευρωπαϊκού Αυτοματοποιημένου Συστήματος Συναγερμού Εξαφάνισης Παιδιών - European Child Alert Automated System (ECAAS) – σε χώρες του εξωτερικού.
- Προγραμματισμός συναντήσεων με τους φορείς του εξωτερικού, καθώς και με τις εμπλεκόμενες αρχές, με στόχο τη βέλτιστη συνεργασία και την ενθάρρυνση συνεργασίας αρχών και ΜΚΟ για την εξαφάνιση των παιδιών.
- Ενέργειες προώθησης της Ευρωπαϊκής Γραμμής για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000, για την εφαρμογή της στην περιοχή.

Ο Ιωάννης Ροδίτης είναι απόφοιτος του York University του Τορόντο Καναδά, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας στο University of Toronto. Έχει εργασθεί στο Υπουργείο Παιδείας του Τορόντο ως Social Counselor, παρέχοντας υποστήριξη σε μαθητές, σε ποικίλα σχολικά και κοινωνικά θέματα, καθώς επίσης βοηθώντας αλλοδαπούς μαθητές στην προσαρμογή τους στο καναδικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται στη Vodafone, όπου ως αναλυτής στο Τμήμα Πρόληψης Απάτης, ασχολείται με τον εντοπισμό περιπτώσεων απάτης, με τακτικές πρόληψης και εφαρμογής μεθόδων περιορισμού απάτης, εταιρικούς ελέγχους, ανάλυση δεδομένων και θέσπιση νέων κανόνων και εφαρμογή νέων στρατηγικών.

Ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1996. Σκοπός του είναι να προωθήσει και να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών, και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Το Κέντρο Νοτιοανατολικής Ευρώπης για τα Εξαφανισμένα και υπό Eκμετάλλευση Παιδιά (SEEC) λειτουργεί από τον Οκτώβριο 2010 υπό το συντονισμό του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το Διεθνές Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και υπό Εκμετάλλευση Παιδιά (ICMEC) και αποτελεί κοινή πρωτοβουλία των δύο οργανισμών. Το Κέντρο έχει στόχο την πρόληψη και την καταστολή φαινομένων βίας, σεξουαλικής κακοποίησης και παράνομης διακίνησης παιδιών, καθώς και την εύρεση των εξαφανισμένων παιδιών σε συνεργασία με τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο Σύλλογος απασχολεί 300 εργαζομένους, καθώς και 4.000 εθελοντές.

Προφίλ Κριτικής Επιτροπής

Νίκος Αναλυτής, Πρόεδρος, Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Ο Νίκος Αναλυτής επί σειρά ετών διετέλεσε Ανώτατο Στέλεχος και μέλος του Δ.Σ. της Εsso (Exxon) στην Ελλάδα. Από το 1984 έως το 2000 διετέλεσε Διευθυντής Ομίλου, Ανθρωπίνων και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Εταιρειών ΤITAN Α.Ε. Από το 1989 έως και το 2005 υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΤITAN και Πρόεδρος της «Ιωνίας A.E.».

Διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ από το 1980 και Αντιπρόεδρος, υπεύθυνος για τα Κοινωνικά και Εργασιακά θέματα, από τον Μάιο 1988 έως τον Μάιο του 2004. Από το 2003 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής της Ελλάδος από το 2004 έως το 2007. Διετέλεσε επίσης Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών θεμάτων της Ευρωπαϊκής Οργανώσεως Εργοδοτών (UNICE) στις Βρυξέλλες καθώς και μέλος της Επιτροπής Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Διαλόγου.

Ο Νίκος Αναλυτής σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Νάνσυ Παπαλεξανδρή, Καθηγήτρια, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Η Νάνσυ Παπαλεξανδρή είναι Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε Αντιπρύτανις Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού την περίοδο 2001-2007.

Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και έλαβε M.A. από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ) και Διδακτορικό (PhD) από το Πανεπιστήμιο του Bath (Αγγλία).

Έχει διδάξει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών τα μαθήματα: Οικονομική των Επιχειρήσεων, Διοίκηση Προσωπικού, Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση Παραγωγής. Επίσης, έχει διδάξει σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΟΠΑ, του Πανεπιστημίου Κύπρου και του Ελληνικού Διεθνούς Πανεπιστημίου. Επίσης, έχει κάνει εισηγήσεις σε Πανεπιστήμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε θέματα Management και σε διάφορες Επιχειρήσεις και Οργανισμούς.

Έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σε διεθνή περιοδικά και έχει οργανώσει διεθνή συνέδρια. Στο ΟΠΑ είναι υπεύθυνη του Προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus, καθώς και του Προγράμματος πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Τμήματός της.

Είναι μέλος του διεθνούς Προγράμματος CRANET για τη Συγκριτική Μελέτη της Διοίκησης Προσωπικού σε 25 χώρες που συντονίζει το Cranfield School of Management της Αγγλίας και συμμετέχει, επίσης, στο Διεθνές Ερευνητικό Πρόγραμμα GLOBE για τα χαρακτηριστικά της Ηγεσίας και της Οργανωτικής Κουλτούρας σε 61 χώρες που συντονίζει το Wharton Business School του Παν/μίου της Pennsylvania, ΗΠΑ, καθώς και σε διάφορες άλλες διεθνείς μελέτες.

Ηλίας Μοσχονάς, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Vodafone
Ο Ηλίας Μοσχονάς είναι Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Vodafone. Έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία εντός και εκτός Ελλάδος στις εταιρείες Colgate – Palmolive, PepsiCo, Βιοχάλκο, Diageo και στον Όμιλο ΤΙΤΑΝ.

Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων (University of Maryland – USA), μεταπτυχιακού τίτλου Master στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (University of Utah – USA) καθώς και πτυχίου σε Total Quality Management (Quality College P.B. Crosby – UK).

Αγγελική Παπαντωνίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων, Vodafone
Η Αγγελική Παπαντωνίου είναι Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone. Τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια έχει εργαστεί στο χώρο της επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων, σε διευθυντικές θέσεις για ιδιωτικές εταιρείες και διεθνείς οργανισμούς, σε θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ.

Η Αγγελική Παπαντωνίου έχει σπουδάσει Διεθνείς Σχέσεις, Ιστορία & International Business στο Georgetown University και στο Elliott School of International Affairs, George Washington University (Ουάσινγκτον, ΗΠΑ).

Έλσα Σταθοπούλου, Υπεύθυνη Κοινωνικής Συνεισφοράς, Vodafone
Η Έλσα Σταθοπούλου είναι υπεύθυνη Κοινωνικής Συνεισφοράς στη Vodafone. Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1998 στην εταιρεία Bell Atlantic, στον τομέα του Marketing και δυο χρόνια αργότερα εντάχθηκε στο δυναμικό της Vodafone.

Στα έντεκα χρόνια εργασίας της στην εταιρεία εργάστηκε στον τομέα της Εσωτερικής & Εξωτερικής Επικοινωνίας, ενώ το 2005 ανέλαβε τη θέση της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων & Εσωτερικής Επικοινωνίας, έχοντας παράλληλα στην ευθύνη της τα προγράμματα Κοινωνικής Συνεισφοράς. Από το 2010 έχει στην αρμοδιότητά της αποκλειστικά τα προγράμματα Κοινωνικής Συνεισφοράς της Vodafone, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference».

Σπούδασε Γαλλική Γλώσσα & Φιλολογία στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Deree College και MBA από το University of La Verne.

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

21/2/2019
Μετά τον σάλο, το Υπουργείο Πολιτισμού επανεξετάζει τις άδειες για τα 10ώροφα που έκρυψαν την Ακρόπο...
Η ταινία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η Ευνοούμενη» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/2/2019
Η ταινία με τις 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και με 7 βραβεία BAFTA στην κατοχή της, και με ελληνική υπογραφή από τον Γι...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας