Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Στις 24 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Δευτέρα η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων κα Αγιοστρατίτη συμμετείχε στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ στην Αθήνα με θέμα: «τη Διασφάλιση της Κυριακάτικης Αργίας» στις προτεινόμενες αλλαγές του πλαισίου λειτουργίας αγοράς μέσα από κεντρική νομοθετική ρύθμιση. Επίσης, συζητήθηκαν ο χρόνος έναρξης των εκπτώσεων, εμπορική χωροταξία και η λειτουργία των καταστημάτων μια ή δύο Κυριακές πριν Χριστούγεννα- Πάσχα.

Στο συμβούλιο παρευρέθηκαν εκτός από τον κο Κορκίδη Πρόεδρο ΕΣΕΕ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Ασημακόπουλος, η κα Καρανδυνάκη Ιωάννα (εκπρόσωπος καταναλωτών), η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας κα Στεκουλέα Μεταξία, εκπρόσωπος του ΣΕΛΠΕ και των ιδιωτικών Σούπερ Μάρκετ. Καθώς πολλοί πρόεδροι Ομοσπονδιών και εμπορικών Συλλόγων.
Όλοι ομόφωνα συμφώνησαν να Μην καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία, θεώρησαν το θέμα «κόκκινη γραμμή», χωρίς κανένα αποτέλεσμα, θα δημιουργήσει αύξηση των λειτουργικών εξόδων χωρίς να υπάρχει ανάλογο κέρδος. Αναφορικά με το διευρυμένο ωράριο συμφώνησαν όλοι ότι δεν θα βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις αλλά και ούτε τα Super Market.
Η κα Αγιοστρατίτη τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και οργάνωση της αγοράς. Σε μια εποχή δύσκολη, όπου αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, προσπαθούν να σαρώσουν όλους τους προστατευτικούς περιορισμούς με το άνοιγμα των επαγγελμάτων και την ελεύθερη χορήγηση αδειών του στάσιμου και πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.
Θέλουν να αποσύρουν τις προϋποθέσεις (πληθυσμιακές ή γεωγραφικές) για την ίδρυση πολυκαταστημάτων και υπερμεγεθών εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών.
Όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας αιφνιδιάσουν αποφασίζοντας χωρίς εμάς. Όλοι μαζί ενωμένοι να προτείνουμε και να διεκδικήσουμε το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς.
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «LEGO η ταινία 2» μεταγλωτισμένη σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ mo...
Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

14/2/2019
Η ταινία «Αλίτα: Ο άγγελος της μάχης» σε 3D, έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας