Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Στις 24 Ιανουαρίου 2011 ημέρα Δευτέρα η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων κα Αγιοστρατίτη συμμετείχε στο διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ στην Αθήνα με θέμα: «τη Διασφάλιση της Κυριακάτικης Αργίας» στις προτεινόμενες αλλαγές του πλαισίου λειτουργίας αγοράς μέσα από κεντρική νομοθετική ρύθμιση. Επίσης, συζητήθηκαν ο χρόνος έναρξης των εκπτώσεων, εμπορική χωροταξία και η λειτουργία των καταστημάτων μια ή δύο Κυριακές πριν Χριστούγεννα- Πάσχα.

Στο συμβούλιο παρευρέθηκαν εκτός από τον κο Κορκίδη Πρόεδρο ΕΣΕΕ, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κος Ασημακόπουλος, η κα Καρανδυνάκη Ιωάννα (εκπρόσωπος καταναλωτών), η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας κα Στεκουλέα Μεταξία, εκπρόσωπος του ΣΕΛΠΕ και των ιδιωτικών Σούπερ Μάρκετ. Καθώς πολλοί πρόεδροι Ομοσπονδιών και εμπορικών Συλλόγων.
Όλοι ομόφωνα συμφώνησαν να Μην καταργηθεί η Κυριακάτικη αργία, θεώρησαν το θέμα «κόκκινη γραμμή», χωρίς κανένα αποτέλεσμα, θα δημιουργήσει αύξηση των λειτουργικών εξόδων χωρίς να υπάρχει ανάλογο κέρδος. Αναφορικά με το διευρυμένο ωράριο συμφώνησαν όλοι ότι δεν θα βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις αλλά και ούτε τα Super Market.
Η κα Αγιοστρατίτη τόνισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις. Θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες και οργάνωση της αγοράς. Σε μια εποχή δύσκολη, όπου αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα, προσπαθούν να σαρώσουν όλους τους προστατευτικούς περιορισμούς με το άνοιγμα των επαγγελμάτων και την ελεύθερη χορήγηση αδειών του στάσιμου και πλανόδιου υπαίθριου εμπορίου.
Θέλουν να αποσύρουν τις προϋποθέσεις (πληθυσμιακές ή γεωγραφικές) για την ίδρυση πολυκαταστημάτων και υπερμεγεθών εμπορικών κέντρων και εκπτωτικών χωριών.
Όλα αυτά είναι πολύ σοβαρά δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μας αιφνιδιάσουν αποφασίζοντας χωρίς εμάς. Όλοι μαζί ενωμένοι να προτείνουμε και να διεκδικήσουμε το πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς.
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
50 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας στην Κάνηθο

50 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας στην Κάνηθο

21/6/2018
Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Ευαγγελισμ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας