Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εκδήλωση για τη στρατηγική της Περιφερειακής Ανάπτυξης Στ.Ελλάδας, παρουσία του Υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στη Λαμία.
Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς
Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς

Η Αιρετή Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, διοργανώνουν εκδήλωση για την στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη στην Στερεά Ελλάδα και θα παρίστανται ο Υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, οι οποίοι θα συζητήσουν και θα επικοινωνήσουν με τους πολιτικούς και παραγωγικούς φορείς, το σχέδιο της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας.

Στο ανοιχτό μέρος της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 1:00 μ.μ.- 3:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Αινιάνων 6-8,Λαμία ) θα τοποθετηθεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και θα απευθύνει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους πολίτες επιθυμούν να είναι παρόντες. Ακολουθεί διάλογος και ερωτήσεις – απαντήσεις, στον οποίο συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης και ο Υπουργός.

Καλούνται όλοι οι θεσμικοί, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς της Περιφέρειας (Αυτοδιοίκηση και φορείς της, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Επιμελητήρια, Σύλλογοι – Σωματεία – Ενώσεις - Σύνδεσμοι Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών, Γεωργικοί, Κτηνοτροφικοί, Αλιευτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί, Σύλλογοι και Σωματεία κοινωνικής δράσης και ευπαθών ομάδων, Εργατικά Κέντρα, κ.λ.π.) να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την διαμόρφωση της στρατηγικής περιφερειακής ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας.
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

14/1/2019
Αποδήμησε εις Κύριον αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας