Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Εκδήλωση για τη στρατηγική της Περιφερειακής Ανάπτυξης Στ.Ελλάδας, παρουσία του Υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, στη Λαμία.
Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς
Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς

Η Αιρετή Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, διοργανώνουν εκδήλωση για την στρατηγική περιφερειακής ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την περιφερειακή ανάπτυξη στην Στερεά Ελλάδα και θα παρίστανται ο Υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, οι οποίοι θα συζητήσουν και θα επικοινωνήσουν με τους πολιτικούς και παραγωγικούς φορείς, το σχέδιο της κυβέρνησης για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της οικονομίας.

Στο ανοιχτό μέρος της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011, ώρα 1:00 μ.μ.- 3:00μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Αινιάνων 6-8,Λαμία ) θα τοποθετηθεί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς και θα απευθύνει ομιλία στους παραγωγικούς φορείς και σε όσους πολίτες επιθυμούν να είναι παρόντες. Ακολουθεί διάλογος και ερωτήσεις – απαντήσεις, στον οποίο συμμετέχουν ο Περιφερειάρχης και ο Υπουργός.

Καλούνται όλοι οι θεσμικοί, παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς της Περιφέρειας (Αυτοδιοίκηση και φορείς της, Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, Επιμελητήρια, Σύλλογοι – Σωματεία – Ενώσεις - Σύνδεσμοι Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών, Γεωργικοί, Κτηνοτροφικοί, Αλιευτικοί Σύλλογοι και Συνεταιρισμοί, Σύλλογοι και Σωματεία κοινωνικής δράσης και ευπαθών ομάδων, Εργατικά Κέντρα, κ.λ.π.) να συμμετέχουν στην εκδήλωση για την διαμόρφωση της στρατηγικής περιφερειακής ανάπτυξης της Στερεάς Ελλάδας.
Δημοφιλή σήμερα

Παραδοσιακές Απόκριες στην Σκύρο για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

Παραδοσιακές Απόκριες στην Σκύρο για τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα

18/02/2018
Την Σκύρο επέλεξε ο Πρωθυπουργός με την οικογένεια του για να γιορτάσει το τριήμερο της Αποκριάς....
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

17/02/2018
Την Τετάρτη 21Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτι...
Αναβαθμίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας

Αναβαθμίζεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας στο Βαθύ Αυλίδας

17/02/2018
Μία σημαντική συμφωνία για τη στήριξη των δομών κοινωνικής πρόνοιας της Στερεάς Ελλάδας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας