Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Το πρόγραμμα των συναντήσεων εργασίας των τελευταίων ημερών της Βουλευτή ΦΩΚΙΔΑΣ κ. Αφροδίτης Παπαθανάση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 31 /01 . ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΜΦΙΣΣΑΣ. Έγινε συνάντηση με τον Δ/ντη της Φυλακής Άμφισσας και εκπροσώπους των Σωματείων των Εργαζομένων με θέμα τις απαιτούμενες ενέργειες για την βελτίωση των βασικών υποδομών της Φυλακής .
 ΔΕΥΤΕΡΑ 31 /01 . ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ .Συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο του Δήμου Δελφών , σε συνέχεια και προηγούμενων συναντήσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη». Στην συνάντηση μετείχαν ο κ. Δήμαρχος Ν. Φουσέκης , ο κ. Αντιδήμαρχος κ. Π. Ταγκαλής , ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών κ. Δ. Δήμου , ο κ. Γ. Τζαβάρας και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και της Εταιρείας S&B Βιομηχανικά Ορυκτά ΑΕ. Θέμα της συνάντησης ήταν οι απαιτούμενες ενέργειες για την πρόταση αποκατάστασης μεταλλευτικών εκτάσεων , μέσω του ΕΠΠΕΡΑΑ , που έχουν παραχωρηθεί στο Δημόσιο , εκτάσεις προ του 1982 , και που η ευθύνη αποκατάστασης τους ανήκει στο δημόσιο .
ΤΕΤΑΡΤΗ 02 /02. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ . Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος , Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής κ. Ι.Μανιάτη , την Βουλευτή Φθιώτιδας κ. Τ. Αντωνίου , εκπροσώπους του Συνδέσμου Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων και του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Στην συνάντηση αυτή ο κ. Μανιάτης μας ενημέρωσε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου που αφορούν τον ορυκτό πλούτο .
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/02 . ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ .Συνάντηση εργασίας στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού με συνεργάτες του κ. Υπουργού & στελέχη του Υπουργείου για τον συντονισμό των ενεργειών του Υπουργείου ,της Βουλευτή , του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου για την διαχείριση όλων των κεντρικών & ειδικών ζητημάτων που αφορούν την Μαρίνα Ιτέας. Στην συνάντηση συμμετείχαν και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Θ. Κατσαρός και ο κ. Γ. Τζαβάρας ως εκπρόσωπος του Δήμου Δελφών.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04/02. ΜΑΝΑΓΟΥΛΗ, ΔΗΜΟΥ ΔΩΡΙΔΑΣ. Ενημέρωση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Μανάγουλης κ. Β. Καραμπάρμα και κατοίκων της κοινότητας Μανάγουλης και Μαλαμάτων σχετικά με την πορεία του εκτελούμενου εγγειοβελτιωτικού έργου στην πεδιάδα του Μόρνου. Κρίνεται σκόπιμο και είναι απαραίτητο η ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και γι αυτό σε συνεργασία με τον Δήμο Δωρίδας , την Περιφέρεια και το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης θα πρέπει να υπάρξει με κοινή παρουσία η ανάλυση όλων των απαιτούμενων ενεργειών για το βέλτιστο αποτέλεσμα στο έργο και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων.
ΣΑΒΒΑΤΟ 05/02 . ΛΑΜΙΑ. Στην Λαμία η Βουλευτής συμμετείχε στην διαδικασία διαβούλευσης του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Μ. Χρυσοχοίδη με τον Περιφερειάρχη κ. Κλ. Περγαντά , το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας , τους Βουλευτές και τους Δημάρχους της Περιφέρειας , για θέματα που αφορούν την αναπτυξιακή διαδικασία της Περιφέρειας , το ΕΣΠΑ και τις Ιδιωτικές Επενδύσεις.


 
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

17/1/2019
Ο ενάγων έλαβε με απόφαση του δικαστηρίου ποσό αποζημίωσης 3.000 ευρώ....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας