Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, κατά την ομιλία της στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο σύστημα Υγείας», τόνισε:

«Η πιο επικίνδυνη συντεχνία στη χώρα είναι αυτή των Υπουργών αυτής της Κυβέρνησης. Διότι ο καθένας από αυτούς κατονομάζει συντεχνία όποιον αντιστέκεται στις επιλογές του. Ο Υπ. Μεταφορών είπε συντεχνία τους φορτηγατζήδες, ο Υπ. Ανάπτυξης είπε συντεχνία τους αγρότες, εσείς κύριε Λοβέρδο ονομάζετε συντεχνία τους γιατρούς, η Υπ. Εργασίας σε λίγο θα μας πει συντεχνία τους ιδιωτικούς υπαλλήλους ή άνεργους. Καλά δεν βλέπετε ότι έχετε ξεφύγει σε υψηλά επίπεδα αλαζονείας;
Μπορείτε να μας πείσετε πως μπορούν να χωρέσουν διπλάσιοι γιατροί σε μισό προϋπολογισμό της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συνυπολογίζοντας την αυξημένη ποιότητα που όλοι θέλουμε; Από το 1,5% του ΑΕΠ πήγατε στο 0,7%. Άλλα λέει το Σ/Ν και άλλα λέτε εσείς στις τηλεοράσεις. Όσοι έγραψαν αυτό το Σ/Ν είναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν τον ορό από την πάπια… Είναι άσχετοι με το χώρο της υγείας. Να αποσύρετε το παρόν Σ/Ν. Να πάτε να συζητήσετε με τον ιατρικό κόσμο της χώρας με την ίδια σπουδή που συζητήσατε για 4 μερόνυχτα με τους λαθρομετανάστες.
Εμείς δε σας δίνουμε λευκή επιταγή να υλοποιήσετε αυτό το ασαφέστατο Σ/Ν με 80 Υπουργικές αποφάσεις. Απλούστατα γιατί δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνησή σας. Γιατί άλλα λέτε και άλλα κάνετε…»
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας