Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Εύβοιας της Παράταξης του Θανάση Χειμάρα καταγγέλουν τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά για το γεγονός, ότι η σύσκεψη έγινε "κλειστή" μόνο για την πλειοψηφία, ενώ είχαν κληθεί αρχικά όλοι για να παραστούν...
Σταμάτης Γκάβαλης
Σταμάτης Γκάβαλης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ /ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/2/2011 ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ.ΠΕΡΓΑΝΤΑ , ΟΤΙ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΣΤΙΣ 10/2/2011 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ.
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟ ΠΡΩ’Ι’ ΤΗΣ 10/2/2011 ΣΤΙΣ 11Π.Μ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .
 ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Κ.ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ Κ.ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ..
ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ Β. ΕΥΒΟΙΑ ,Ν.ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΔΙΑΝΥΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΗΜΕΡΑ.

ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΑΥΤΟ, ΣΥΜΒΑΝ.

 α) ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ κ ΠΕΡΓΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

 β) Η ΣΚΛΗΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ, ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ κ ΠΕΡΓΑΝΤΑ , ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ.
 
ΤΕΛΟΣ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΒΟΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΟΜΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ‘ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ‘

ΓΚΑΒΑΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
ΛΕΤΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΦΑΤΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας