Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, ο ετήσιος χορός του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλκίδας και της ΑΓΕΧ, όπου βραβεύθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των ανθρώπων της διοίκησης και κατέκλυσε στην κυριολεξία το συγκεκριμένο μαγαζί.
Πάνω απο 330 άτομα, για μια ακόμη φορά βρέθηκαν σε μια εκδήλωση των ομάδων μας, αποδεικνύοντας έτσι ότι, είμαστε πραγματικά μια πολύ μεγάλη οικογένεια που μας ενώνει η αγάπη για το ΜΠΑΣΚΕΤ της πόλης μας, και η ευγενής άμιλλα του αθλητισμού.

Σε ένα πολύ ωραίο χώρο, με ζωντανή μουσική ,και θαυμάσιο φαγητό λοιπόν, μαζευτήκαμε, απο νωρίς, διασκεδάσαμε όλοι μαζί, χορέψαμε, κάποιοι φίλοι της ομάδας μάλιστα τραγούδησαν κιόλας, και γενικά περάσαμε όλοι μαζί, Διοίκηση, Προπονητές, Παίκτες, Γονείς, Χορηγοί, Δημοσιογράφοι και Φίλοι της ομάδας, μια ωράια και χαλαρή βραδιά, μακρυά απο τα καθημερινά προβλήματα, συνδυάζοντας, το κέφι, την ζωντάνια και την ενεργητικότητά μας, μεσα απο ένα μουσικό βράδυ του χορού μας!!!

Επίσης εκτός απο τις γνωστές ομιλίες του προέδρου, που καλοσώρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη, υπήρξε και μια πολύ πλούσια σε δώρα λαχειοφόρος αγορά, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Εκτός όμως απο όλα αυτά υπήρξε και η βράβευση των χορηγών της ομάδας μας, οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, και η διοίκηση της ομάδας τους τίμησε με αντίστοιχους αναμνηστικούς επαίνους, ευχαριστώντας τους αντίστοιχα, για την υλικη βοήθεια προς τα τμήματα της ομάδας μας.

Υπήρχε όμως και η ειδική βράβευση, που είχε και το ιδιαίτερο βάρος και αξία, αυτή του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που στο VIDEOWALL που έιχε στηθεί στο μαγαζί , και έπαιζε κατα την διάρκεια του χορού, στιγμές του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ και της ΑΓΕΧ, άρχιζε να προβάλει στιγμές απο το παρελθόν, και το παρών βέβαια του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, με δεκάδες φωτογραφίες απο τότε που ήταν ακόμη παίκτης της ΑΓΕΧ, και αργότερα του Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Ηρακλή. Πέρασαν λοιπόν στιγμές συγκινητικές και πρόσωπα όπως οι μεγάλοι άσσοι του παρελθόντος ΓΚΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΠΑΣΠΑΛΙΕ, ο αείμνηστος ΜΠΟΜΠΑΝ ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ και πολλοί άλλοι που υπήρξαν σπουδαίοι συμπαίκτες και αντίπαλοι του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ!!!

Ο πρόεδρος της ομάδας κάλεσε τρείς ειδικούς ανθρώπους να τιμήσουν τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ τον πρώην πρόεδρο της ΑΓΕΧ κύριο ΔΑΡΔΑΝΟ ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΑΓΕΧ όταν ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ήταν πάικτης, αλλά και τους πρώην συμπαίκτες τους και μέλη της σημερινής διοίκησης ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΒΒΑΙΔΗ (που επιμελήθηκε και του πολύ ωραίου video που προβλήθηκε για τον ΑΓΓΕΛΟΥ) αλλά και το ΣΩΤΗΡΗ ΚΕΧΑΓΙΑ. 

Μετά την βράβευση του εμφανώς συγκινημένος, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ ευχαρίστησε όλους για την συγκεκριμένη βράβευση, και ευχήθηκε επιτυχίες σε όλα τα τμήματά μας.

Αλλωστε και τα δύο παιδιά του ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΓΓΕΛΟΥ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ (εφηβικό και αντρικό) και ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ (παιδικό) έιναι παίκτες του ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ.

Ακολουθείστε μας στο Google News