Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Επιστολή των Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Στερεάς Ελλάδας προς τον Περιφερειάρχη, κ.Κλέαρχο Περγαντά και με κοινοποίηση στον Πρόεδρο του Περιφεριακού Συμβουλίου, σχετικά με τα προβλήματα και τις ελλείψεις στον τομέα υγείας και περίθαλψης στην Περιφέρεια.

Είναι γνωστά τα προβλήματα του Νοσοκομείου Χαλκίδας, που αναπτύσσει τις δραστηριότητες του σε ένα ανεπαρκές και απαράδεκτο λειτουργικά χώρο.
Είναι, επίσης, γνωστή η έλλειψη προσωπικού ιατρικού, νοσηλευτικού και παραιατρικού, που είναι απαραίτητο για την αποτελεσματικότερη λειτουργία του σε όφελος των ασθενών.
Επισημαίνεται, ακόμη, η καθυστέρηση στην ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό του υλικοτεχνικού του εξοπλισμού.

Αυτά τα προβλήματα, μαζί με την κυβερνητική πολιτική της εμπορευματοποίησης της υγείας και της λειτουργίας των νοσοκομείων με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια. Με την λογική της αντιμετώπισης του αρρώστου σαν πελάτη που καλείται να αγοράσει υπηρεσίες υγείας. Με το βάθαιμα της ανταποδοτικότητας και την κυριαρχία των μονοπωλίων στον τομέα του φαρμάκου…. Δυσκολεύουν τον λαό να βρεί τις υπηρεσίες που χρειάζεται. Δυσκολεύουν τον άνεργο, τον φτωχό, τον συνταξιούχο να απευθυνθεί στο νοσοκομείο και να βρει την υγεία του.

Ερωτάται ο κ. Περιφερειάρχης για τις δικές του απόψεις και θέσεις. Για το τι συγκεκριμένα θα πράξει για την αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων.


 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας