Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Σε μια εποικοδομητική συνεργασία καλεί ο υπεύθυνος του Τομέα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Εύβοιας, κ. Σίμος Κεδίκογλου το σύνολο των αρμόδιων φορέων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Τομέας Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ξεκινάει διάλογο σε συνεργασία με τις επαγγελματικές ενώσεις των διαφόρων φορέων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τον χώρο αυτό. Ζητήθηκε με επιστολή από τις ενώσεις να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους σε μία προσπάθεια καταγραφής τόσο των προβλημάτων όσο και των αναγκών του χώρου.
Στόχος είναι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας να οδηγήσει σε υγιέστερη λειτουργία των ΜΜΕ, που είναι καθοριστικό στοιχείο της ποιότητας της Δημοκρατίας μας.

 
Δημοφιλή σήμερα

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

Παράπονα Λυκείου Αρτάκης για τους Σχολικούς Αγώνες

22/3/2019
Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου Νέας Αρτάκης, Νικόλαος Βήττας, κάνει λόγο για παράπονα που έχουν για την συμπεριφορά και την απο...
Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

Φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CANTUS Χαλκίδας

22/3/2019
Την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου Χαλκίδος θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπική συναυλία από την χορωδία CA...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας