Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έγινε στο Δημαρχείο Αλιβερίου, η συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αλιβερίου κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ με τον ευρωβουλευτή Ν. Χουντή. «Έχει δώσει δείγματα γραφής η Συντονιστική Επιτροπή Αλιβερίου με τους αγώνες της και την συγκρότηση της» τόνισε ο ευρωβουλευτής. 
φωτό απο τη συνάντηση
φωτό απο τη συνάντηση

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ RDF ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΤ 23-2-2011
Τηλ 2223023322 e mail [email protected]


Η επιτροπή ενημέρωσε τον ευρωβουλευτή για το μεγάλο πρόβλημα αυτό της καύσης RDF που έχει ξεσηκώσει το Αλιβέρι και εξακολουθεί 4 χρόνια μετά ο αγώνας να συνεχίζεται με την ίδια αγωνιστική διάθεση.
Αναφέρθηκαν όλες οι ενέργειες που έχει κάνει η Συντονιστική Επιτροπή καθώς και για τον δικαστικό αγώνα ενώπιων του ΣτΕ και ζητήθηκε από τον ευρωβουλευτή να επαναφέρει το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο με επερώτηση μιας και υπάρχουν νέα δεδομένα σχετικά με την καύση.
Ο ευρωβουλευτής κ Ν. Χουντής άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον την Συντονιστική τονίζοντας χαρακτηριστικά «η Συντονιστή Επιτροπή έχει δώσει δείγματα γραφής με τους αγώνες της και την συγκρότηση της» σχετικά με την καύση των σκουπιδιών (RDF) και ότι θα σταθεί στο πλάι της στους επερχόμενους αγώνες.
Διαβεβαίωσε την Επιτροπή ότι θα φέρει το θέμα στο ευρωκοινοβούλιο κάτω και από το πρίσμα της απάντησης που έδωσε πρόσφατα και ο αρμόδιος Επίτροπος σχετικά με την καύση των σκουπιδιών. Έδωσε τα σχετικά έγραφα στην Συντονιστική Επιτροπή για να τα χρησιμοποιήσει στον δικαστικό αγώνα που κάνει και ζήτησε να υπάρξει διαρκής επικοινωνία μαζί τού για την παρακολούθηση του μεγάλου αυτού θέματος που αρχίζει πια να παίρνει διαστάσεις μετά και τα πρόσφατα γεγονότα στην Κερατέα

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας