Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να ανακληθεί η παράνομη απόφαση για τον ορισμό Διευθυντών Δασών και Δασαρχών Στερεάς Ελλάδας από την κα Γερακούδη. Να γνωστοποιηθεί ο πίνακας αξιολόγησης-κατάταξης των υποψηφίων
Διευθυντών Δασών και Δασαρχών Στερεάς Ελλάδας ζητά με ερώτηση, που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Ραγκούση ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, τομεάρχης ΜΜΕ, Σίμος Κεδίκογλου.

Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Ο βουλευτής αναφέρει, ότι η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας κα Γερακούδη, όρισε προϊσταμένους κατά παράβαση του άρθρου 51 του Ν.3905/2010 στα Δασαρχεία Αλιβερίου, Χαλκίδας, Ιστιαίας, Λειβαδιάς, Θήβας, Λαμίας, Καρπενησίου και Διεύθυνσης Δασών Νομού Εύβοιας όχι αυτούς που ασκούσαν αντίστοιχα καθήκοντα την 31-12-2010, αλλά αυτούς που ασκούσαν καθήκοντα προϊσταμένου τμήματος.
Ο Σίμος Κεδίκογλου ζητά, επίσης, να ενημερωθεί για τις ενέργειες, που θα γίνουν, προκειμένου να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να ανακληθεί η παρανόμως εκδοθείσα απόφαση ορισμού προϊσταμένων χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος και χωρίς να έχει προβεί η Γενική Γραμματέας σε έκδοση απόφασης κατάταξης του προσωπικού προ της έκδοσης της απόφασης ορισμού προϊσταμένων.
Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:
« Σχετικά με την απόφαση σας με Α.Π οικ.470/4064-19/01/2011 και θέμα: ‹‹Τοποθέτηση Προϊσταμένων Δασικών Υπηρεσιών Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας –Στερεάς Ελλάδας. Με το άρθρο 51 του Ν.3905/2010 έληξε η θητεία των προϊσταμένων όλων των οργανικών μονάδων των Αποκεντρωμένων διοικήσεων .Με την ανωτέρω διάταξη ορίζονται προϊστάμενοι από τους Γενικούς Γραμματείς όσοι ασκούσαν αντίστοιχα καθήκοντα την 31-12-2010 με αντικειμενικό κριτήριο το μεγαλύτερο χρόνο άσκησης των καθηκόντων αυτών. Όμως η Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας όρισε προϊσταμένους κατά παράβαση του άρθρου 51 στα Δασαρχεία ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ ,ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ,ΘΗΒΑΣ,ΛΑΜΙΑΣ,ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ και Δ/νσης Δασών Νομού Εύβοιας όχι αυτούς που ασκούσαν αντίστοιχα καθήκοντα την 31-12-2010 αλλά αυτούς που ασκούσαν καθήκοντα προϊστάμενου τμήματος .Ζητείται να κατατεθούν στην Βουλή:
1. Πίνακας όλων των προϊσταμένων Δ/νσεων και Δασαρχείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ασκούσαν αντίστοιχα καθήκοντα την 31-12-2010.
2.Πίκακας όλων των προϊσταμένων που τοποθετήθηκαν από την κα ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ και τι καθήκοντα ασκούσαν οι νεοτοποθετηθέντες την 31-12-2010.
3. Το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς με το οποίο ενημερώνεται η Βουλή σε ερώτησή μου ότι τοποθετήθηκαν όλοι οι ασκούντες αντίστοιχα καθήκοντα την 30-12-2010.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Σε ποιές ενέργειες πρόκειται να προβεί για να αποκατασταθεί η νομιμότητα και να ανακληθεί η παρανόμως εκδοθείσα απόφαση ορισμού προϊσταμένων χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 51 του ν.3905/2010 και χωρίς να έχει προβεί η Γενική Γραμματέας σε έκδοση απόφασης κατάταξης του προσωπικού προ της έκδοσης της ανωτέρω απόφασης ορισμού προϊσταμένων
2. Να μας γνωστοποιήσετε τον πίνακα αξιολόγησης – κατάταξης (μοριοδότηση) των υποψηφίων διευθυντών δασών και δασαρχών Στερεάς Ελλάδας».

 

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

22/10/2018
Μια ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, καθώς η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή....
Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

22/10/2018
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας....
Νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στη Χαλκίδα

Νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στη Χαλκίδα

23/10/2018
Το γνωστό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ Εξαρχής, απέκτησε αδελφάκι. Άνοιξε στην Χαλκίδα το νέο κατάστημα Εξαρχής Pop Up Stor...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας