Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως συνελέγη το ποσό των 124.449,90€, από τα Σχολεία που συμμετείχαν 2.110,09€, από την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ψαχνών 200,00€ και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκίδος «ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ» 100,00€.
 Σύνολο Εράνου Αγάπης: 126.859,99€.
Όπως συμβαίνει κάθε φορά που η Τοπική μας Εκκλησία συγκεντρώνει χρήματα ή είδη προς το σκοπό της βοηθεία των πτωχών και εμπεριστάτων αδελφών μας, έτσι και με αφορμή τον Έρανο της Αγάπης, ο οποίος έλαβε χώρα πριν τα Χριστούγεννα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος απέστειλε σχετική Εγκύκλιό Του, η οποία θα διαβασθεί στις Ενορίες μας την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011, κατά την διάρκεια της Ακολουθίας των Πρώτων Χαιρετισμών, προκειμένου να ενημερώσει τους χριστιανούς μας για τον ακριβή Απολογισμό των εσόδων του Εράνου της Αγάπης, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους χριστιανούς, που εμπιστεύθήκαν την Τοπική μας Εκκλησία και με πολλή αγάπη προσέφεραν τα χρήματα αυτά, αλλά και τις ολοκάρδιες ευχαριστίες του προς τους καλούς Ιερείς μας, τα Εκκλησιαστικά Συμβουλία των Ιερών Ναών, τους συνεργάτες και τις συνεργατίδες στα έργα της αγάπης που, με αξιέπαινη προθυμία, έκαμαν τον Έρανο.
 Παρόμοια ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σεβασμιώτατος και προς τις Διευθύνσεις και τους μαθητές των Σχολείων, τα οποία εθελοντικά συμμετείχαν στον Έρανο.
 Έτσι λοιπόν, από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως συνελέγη το ποσό των 124.449,90€, από τα Σχολεία που συμμετείχαν 2.110,09€, από την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ψαχνών 200,00€ και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκίδος «ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ» 100,00€.
 Σύνολο Εράνου Αγάπης: 126.859,99€.
 Όπως γίνεται πάντοτε, έτσι και τώρα, σε όλους τους προσφέροντες χορηγήθηκαν κανονικές και νόμιμες αποδείξεις.
Ως Ποιμαίνουσα Εκκλησία, οφείλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς μας, όπως και τους Φορείς και τα Μ.Μ.Ε. του Τόπου μας, γιατί πάντοτε συντρέχουν στη φιλανθρωπική μας δραστηριότητα και ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας με ζήλο και προθυμία.Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του Φάνη Σπανού

15/1/2019
Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε τα ονόματα δύο υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, από το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας