Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως συνελέγη το ποσό των 124.449,90€, από τα Σχολεία που συμμετείχαν 2.110,09€, από την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ψαχνών 200,00€ και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκίδος «ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ» 100,00€.
 Σύνολο Εράνου Αγάπης: 126.859,99€.
Όπως συμβαίνει κάθε φορά που η Τοπική μας Εκκλησία συγκεντρώνει χρήματα ή είδη προς το σκοπό της βοηθεία των πτωχών και εμπεριστάτων αδελφών μας, έτσι και με αφορμή τον Έρανο της Αγάπης, ο οποίος έλαβε χώρα πριν τα Χριστούγεννα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος απέστειλε σχετική Εγκύκλιό Του, η οποία θα διαβασθεί στις Ενορίες μας την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011, κατά την διάρκεια της Ακολουθίας των Πρώτων Χαιρετισμών, προκειμένου να ενημερώσει τους χριστιανούς μας για τον ακριβή Απολογισμό των εσόδων του Εράνου της Αγάπης, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε όλους τους χριστιανούς, που εμπιστεύθήκαν την Τοπική μας Εκκλησία και με πολλή αγάπη προσέφεραν τα χρήματα αυτά, αλλά και τις ολοκάρδιες ευχαριστίες του προς τους καλούς Ιερείς μας, τα Εκκλησιαστικά Συμβουλία των Ιερών Ναών, τους συνεργάτες και τις συνεργατίδες στα έργα της αγάπης που, με αξιέπαινη προθυμία, έκαμαν τον Έρανο.
 Παρόμοια ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Σεβασμιώτατος και προς τις Διευθύνσεις και τους μαθητές των Σχολείων, τα οποία εθελοντικά συμμετείχαν στον Έρανο.
 Έτσι λοιπόν, από τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως συνελέγη το ποσό των 124.449,90€, από τα Σχολεία που συμμετείχαν 2.110,09€, από την Ιερά Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Ψαχνών 200,00€ και από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκίδος «ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ» 100,00€.
 Σύνολο Εράνου Αγάπης: 126.859,99€.
 Όπως γίνεται πάντοτε, έτσι και τώρα, σε όλους τους προσφέροντες χορηγήθηκαν κανονικές και νόμιμες αποδείξεις.
Ως Ποιμαίνουσα Εκκλησία, οφείλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε όλους τους ευσεβείς χριστιανούς μας, όπως και τους Φορείς και τα Μ.Μ.Ε. του Τόπου μας, γιατί πάντοτε συντρέχουν στη φιλανθρωπική μας δραστηριότητα και ανταποκρίνονται στα αιτήματά μας με ζήλο και προθυμία.Δημοφιλή σήμερα

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο διαμόρφωσης της παραλίας Νέας Αρτάκης

16/9/2018
Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει ένα σημαντικό έργο της Νέας Αρτάκης, που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατ...
Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων στη γιορτή Οικολογίας - Χειροτεχνίας

16/9/2018
H 8η Πανευβοϊκή Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας που πραγματοποιείται στο αλσύλλιο του Φάρου Χαλκίδας, ολοκληρώνεται σήμερα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας