Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Επιστολή των Συμβούλων της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ.Ελλάδας προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο οδικό δίκτυο απο τη χιονόπτωση και το καλούν να πάρει θέση.  
Στη διάρκεια της τελευταίας κακοκαιρίας και με τις χιονοπτώσεις, η εθνική οδός που διασχίζει την περιοχή μας, βρέθηκε στο έλεος των καιρικών συνθηκών, με συνέπεια να διακοπεί η κυκλοφορία και να ταλαιπωρηθούν αφάνταστα όσοι προσπάθησαν να τη διασχίσουν.
Τα καιρικά φαινόμενα, πολύ περισσότερο όταν είναι προβλεπόμενα, δεν οδηγούν αναγκαία και αναπόφευκτα σε αποδιοργάνωση της κυκλοφορίας, αφού υπάρχουν τα κατάλληλα μέσα και οι τεχνικές δυνατότητες αντιμετώπισης των συνεπειών τους.
Η απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε οφείλονταν σε ανεπαρκή δραστηριοποίηση των αρμοδίων και φυσικά δεν ξεχωρίζουμε τις ευθύνες του Υπουργείου και της Κυβέρνησης από αυτές των εταιριών που εκμεταλλεύονται την εθνική οδό.
Με εύσχημο τρόπο το αρμόδιο Υπουργείο κατηγόρησε την εταιρεία, που το ίδιο αναγόρευσε σε διαχειριστή της εθνικής οδού, προσπαθώντας «να βγει λάδι».
Είναι χαρακτηριστικό. Δεν λένε κουβέντα πως όλα τα προβλήματα οφείλονται στα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια που λειτουργεί η εταιρεία, κυνηγώντας το μεγαλύτερο κέρδος. Πως κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει τα έξοδα, όταν τα έσοδα της από το χαράτσι των διοδίών είναι πολλά και προστατεύονται προκλητικά από την ίδια την Κυβέρνηση.
Κανείς δε λέει τίποτε για το ότι οι συμβάσεις παραχώρησης σημαίνουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες. Παρά τις αντίθετες υποσχέσεις της κυβέρνησης, της ΝΔ και όσων δυνάμεων προπαγανδίζουν τον αποδοτικό ιδιωτικό τομέα , δηλαδή το μεγάλο κεφάλαιο.
Παραπλανώντας το λαό για τα καλά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας δεν τον αφήνουμε να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα, από όσα γίνονται γύρω του.
Καλούμε τους εργαζόμενους, να βγάλουν τα σωστά συμπεράσματα και φυσικά το Περιφερειακό Συμβούλιο να τοποθετηθεί για τον απαράδεκτο χαρακτήρα και τα φτωχά αποτελέσματα των συμβάσεων παραχώρησης και των συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα.Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας