Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Καίριες θέσεις ευθύνης αναλαμβάνουν οι γυναίκες της Δημοτικής Αρχής του νέου Καλλικρατικού Δήμου Χαλκίδας. Η Έλενα Βάκα ορίστηκε Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και παύει απο αντιδήμαρχος, ενώ Λίλιαν Ζλακώνη και Τασούλα Ψυχογιού μοιράζονται τους τομείς ευθύνης του νέου Νομικού Προσώπου. Όσο για την Ελ.Αϊδίνη ανέλαβε Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Α/βαμιας Εκπαίδευσης. Σε ενεργοποίηση, όμως, και ο πρώην Δήμαρχος, Στέλιος Μαργαρίτης.
Λίλιαν Ζλακώνη
Λίλιαν Ζλακώνη

Έκπληξη αποτελεί για πολλούς η επιλογή του Δημάρχου Χαλκίδας, Θανάση Ζεμπίλη, να ορίσει Πρόεδρο της ΔΕΥΑ, που θα προκύψει απο τις συνενώσεις των ΔΕΥΑ Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης, Ανθηδώνας και Ληλαντίων και θα επεκταθεί το αντικείμενό της και στα όρια του πρώην Δήμου Αυλίδας, την Έλενα Βάκα, η οποία ήδη τελεί χρέη αντιδημάρχου. Έτσι λοιπόν, τα καθήκοντά της ως αντιδήμαρχος παύουν μόλις δημοσιευθεί στο ΦΕΚ η συγχώνευση των ΔΕΥΑ...

Σ΄ότι αφορά τη Λίλιαν Ζλακώνη, όπως ήταν αναμενόμενο αναλαμβάνει πρόεδρος στους τομείς αθλητισμού, πολιτισμού και περιβάλλοντος του νέου Νομικού Προσώπου που δημιουργήθηκε και η συνάδελφός της, Τασούλα Ψυχογιού αναλαμβάνει πρόεδρος στους τομείς Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης.

Να σημειωθεί, ότι ο Στέλιος Μαργαρίτης θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ ύστερα απο πρόταση του Χρήστου Παγώνη, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ξαναγυρνά λοιπόν στην ενεργό δράση ο πρώην Δήμαρχος Χαλκίδας.

Σχετικά με τις Σχολικές Επιτροπές, Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών Α/βαθμιας Εκπαίδευσης αναλαμβάνει η Ελένη Αϊδίνη και Β/βάθμιας, ο κ.Γουρνής.

Σιδεροκέφαλοι όλοι!!!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας