Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανακοίνωση της Ομάδας Γυναικών ΟΓΕ Δήμου Κύμης - Αλιβερίου σχετικά τη συμμετοχή της Ελλάδας στη Λιβύη.

Η εγκληματική επίθεση που εξαπέλυσαν οι μακελάρηδες της ΕΕ, των ΗΠΑ, ενάντια στη Λιβύη με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.
Δηλώνουμε αλληλέγγυες με το λαό της Λιβύης.
Γιατί ο λαός δοκιμάζεται και όχι το καθεστώς Καντάφι.
Αυτοί που βομβαρδίζουν τη Λιβύη είναι οι ίδιοι που μας έχουν φορτώσει τους με τα βάρη της καπιταλιστικής κρίσης, είναι ακριβώς οι ίδιοι που μας εκμεταλλεύονται με τα μνημόνια, τις ιδιωτικοποιήσεις, την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας.
Πίσω από κάθε πόλεμο, θα πρέπει να αναζητηθούν πολιτικά - οικονομικά συμφέροντα.
Εμείς οι γυναίκες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι συνέπειες από τις ένοπλες συρράξεις είναι τεράστιες. Ξέρουμε πως ένας πόλεμος μόνο δεινά μπορεί να φέρει, σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.
Είμαστε εκείνες που φέρνουμε τη ζωή στον κόσμο και ραγίζει η καρδιά μας να βλέπουμε τα παιδιά να υφίστανται τα δεινά που προκαλεί ο πόλεμος.
Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως εμείς οι γυναίκες γεννάμε τα παιδιά μας για να ζήσουν ειρηνικά.
Ο λαός της Λιβύης είναι ο μόνος αρμόδιος να λύσει ο ίδιος τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει. Δεν έχει ανάγκη από λύκους για να τον φυλάνε.
Καλούμε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τις γυναίκες, που ανησυχούν για όσα συμβαίνουν και για όσα ενδέχεται να συμβούν, να συμμετέχουν μαζικά σε όλες τις διαδηλώσεις συμπαράστασης και καταδίκης αυτής της βάρβαρης επιδρομής.
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας