Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος και Σοφία Καλαντίδου κατέθεσαν ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σχετικά το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι για 8 σχεδόν μήνες οι 300 εργαζόμενοι στα εργοστάσια του Πετζετάκη.

Οι 300 εργαζόμενοι στην επιχείρηση Πετζετάκη, στην Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Θήβα παραμένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο του 2010. Ενδιάμεσα πήραν μόνο το δώρο Χριστουγέννων και ένα 15νθήμερο.
Η επιχείρηση επανειλημμένα υπόσχεται ότι θα καταβάλλει τις οφειλές και θα λειτουργήσει τα εργοστάσια αλλά εμπαίζει τους εργαζόμενους. Πρόσφατα στην τριμερή, στο Υπουργείο Εργασίας, παρ’ ότι δεσμεύτηκε για άλλη μια φορά συνεχίζει την ίδια προκλητική στάση. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι μεγάλες. Τριακόσιοι εργατοϋπάλ–ληλοι στα εργοστάσια του Πετζετάκη και οι οικογένειες τους παραμένουν απλήρωτοι για 8 σχεδόν μήνες!!!

ΕΡΩΤΑΤΑΙ η κ. Υπουργός τι μέτρα προτίθεται να πάρει η κυβέρνηση για να αναγκαστεί η επιχείρηση να καταβάλλει άμεσα τις οφειλές στους εργαζόμενους και να λειτουργήσουν τα εργοστάσια. 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας