Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά» (Ρήγας Βελεστινλής). Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ (Νεολαίας της ΝΔ) σχετικά με την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παρέλαση 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα.
Παρέλαση 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα.

Η 25η Μαρτίου αποτελεί για όλο τον Ελληνισμό ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας. Μια χούφτα Έλληνες κατάφεραν στο όνομα της Ελευθερίας να αποτινάξουν το σκληρότερο ζυγό της εποχής γεννώντας ξανά την ελπίδα στο ελληνικό Έθνος.

 Σήμερα 190 χρόνια μετά, η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα ακόμα κρίσιμο σταυροδρόμι και ως νέοι άνθρωποι καλούμαστε να αφιερώσουμε τις δυνάμεις μας προκειμένου να αποτινάξουμε ένα σύγχρονο ζυγό, αυτό της εθνικής κατάθλιψης και απαισιοδοξίας. Η σημερινή μέρα δεν μπορεί να αποτελεί μια απλή αργία, αλλά σημείο αναφοράς για όλους μας.

Είναι καιρός οι νέοι άνθρωποι να αποδείξουμε πως έχουμε διδαχθεί από τα πολλά ιστορικά παραδείγματα και είμαστε έτοιμοι για τη δική μας επανάσταση. Μια επανάσταση συνειδήσεων που θα απαλλάξει οριστικά τη χώρα μας από κάθε λογής νοσηρές νοοτροπίες και εξωτερικούς καθοδηγητές. Σε αυτό η 25η Μαρτίου μπορεί να αποτελέσει το φάρο.

Η Ιστορία άλλωστε έχει δείξει πως η Ελευθερία των Ελλήνων δε μπορεί να ανεχτεί κανενός είδους επιτήρηση.

«Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται καλά.»

(Ρήγας Βελεστινλής)

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας