Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ο δήμαρχος Καρύστου κος Νικόλαος Μανώλης όρισε αντιδημάρχους και μεταβίβασε τις αρμοδιότητες του.

Ο κος Μανώλης ορίζει τους Αντιδημάρχους του Δήμου Καρύστου, με θητεία 23 μηνών, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου, δηλαδή για το έτος 2011 και έως 30/11/2012, μεταβιβάζοντας σε αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητες του.

Ορίζει Αντιδήμαρχο την Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ.Τζαβάρα – Τόλια Παγώνα του Μιχαήλ και της μεταβιβάζει αρμοδιότητες γενικών καθηκόντων στη δημοτική ενότητα Στυρέων. Τον κο Διγαλέτο Κων/νο του Αναστασίου καθαριότητας, ανακύκλωσης, ύδρευσης, παρακολούθησης μικρών έργων. Την κα Τούρλα Γεωργία του Ευαγγέλου σε θέματα διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και παρακολούθησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Τον κο Οικονόμου Γεώργιο του Κων/νου τουριστικής προβολής και ανάπτυξης.

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος κος Οικονόμου Γεώργιος του Κων/νου , που αναπληρώνει το Δήμαρχο .
Οι ανωτέρω κατά τη διάρκεια της θητείας τους δεν μπορούν να εκλεγούν μέλη του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου. Η ανάκληση αντιδημάρχου πριν τη λήξη της θητείας του είναι δυνατή με ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου. Η παρούσα απόφαση να δημοσιευτεί στην ημερήσια εφημερίδα του Ν. Ευβοίας, Καθημερινή Εύβοια και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...
Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας