Μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά με τα μπαλέτα ΜΠΟΛΣΟΪ.

Στα πλαίσια του Προγράμματος του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΕΠΑΧ «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2008», θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Έκθεση Ζωγραφικής
Το Σάββατο 2 Αυγούστου 2008, στις 20.30 μ.μ., στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Χαλκίδας (αίθουσα Βυζαντινό), θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής, με τίτλο «Η Ζωή Είναι Χρώμα», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο «Φίλοι της Αυλίδας».
Ερασιτέχνες ζωγράφοι του Συλλόγου θα εκθέσουν τα έργα τους μέχρι και την Κυριακή 10 Αυγούστου 2008.
Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες: 10.00 – 13.00 & 19.00 – 22.00.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

2. Αριστουργήματα Ρωσικού Μπαλέτου
Την Κυριακή 3 Αυγούστου 2008, στις 21.00 μ.μ., στον πεζόδρομο μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι, θα πραγματοποιηθεί χορευτική εκδήλωση «Αριστουργήματα του Ρωσικού Μπαλέτου», με τα φημισμένα μπαλέτα ΜΠΟΛΣΟΪ, τη συμμετοχή διακεκριμένων σολίστ των Russian National Ballet & kremlin Ballet και τη συνοδεία της Καμεράτα «ΒΙΟΣ» με κορυφαίους Έλληνες και Ρώσους Μουσικούς.
Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

3. Θεατρική Παράσταση «Ο Χορός του Έρωτα»
Το Σάββατο 9 Αυγούστου 2008, στις 21.15 μ.μ., στο Κάστρο Κανήθου, θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Ο Χορός του Έρωτα» του Μ. Μαστόρου.
Πρωταγωνιστούν: Κ. Πρέκας, Μ. Κατσαρού, Β. Πολίτης, Θ. Λιούνης.

Διάθεση εισιτηρίων
Τιμή εισιτηρίου: 18,00 και 15,00 € (φοιτητικό, παιδικό …)
Διατίθενται και εργατικά εισιτήρια.
Εισιτήρια θα υπάρχουν την ημέρα της παράστασης, στην είσοδο του Κάστρου, ενώ η προπώληση τους θα γίνεται στα εξής σημεία:
• Δημαρχείο Χαλκίδας (πρωί, ώρες γραφείου 2ος όροφος) και
 (απόγευμα 19:30-22:30, μπροστά από το Δημαρχείο)
• ΔΕΠΑΧ, Αβάντων 50 στο 2ο όροφο (πρωί, ώρες γραφείου)

Αναβολή εκδήλωσης Λυκείου Ελληνίδων

Κατόπιν ενημέρωσης που είχαμε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για το Σάββατο 2 Αυγούστου 2008, χορευτική εκδήλωσή του. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί από το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας.

Ακύρωση Θεατρικής Παράστασης
Όπως ενημερωθήκαμε σήμερα από την παραγωγή, ακυρώνονται όλες οι θεατρικές παραστάσεις «Ριχάρδος Γ΄», με τον Γιώργο Κιμούλη, (Δευτέρα 4/8/08, στο Κάστρο Κανήθου) λόγω σοβαρών βλαβών που υπέστη ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός της παράστασης, που προκάλεσε η πρόσφατη βροχόπτωση.
 
 

Ακολουθείστε μας στο Google News