Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έκκληση Σίμου Κεδίκογλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που συνεδρίασε τη Δευτέρα, να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις στο δρόμο Στόμιο -Πλατάνα.
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου
Έκκληση να αντιμετωπιστούν άμεσα τα κατολισθητικά φαινόμενα στο δρόμο Στόμιο-Πλατάνα απηύθυνε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ, Σίμος Κεδίκογλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, τονίζοντας, ότι:
 «Είναι ζήτημα χρόνου να ξαναγίνει το κακό, εάν δεν εξασφαλιστούν πιστώσεις για το έργο της αντιστήριξης και προστασίας του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου κάτι για το οποίο θα είμαστε όλοι υπεύθυνοι.
Δυόμιση χρόνια μετά το σοβαρό τραυματισμό 24χρονης κοπέλας από κατολισθήσεις βράχων στο δρόμο του Στομίου, που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού της, δυστυχώς, είμαστε στο ίδιο έργο θεατές καθώς έχουν σημειωθεί νέες κατολισθήσεις και έχουν προκληθεί ζημιές από τις έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες δεν έχουν αντιμετωπιστεί με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τα διερχόμενα αυτοκίνητα».
Ανέφερε, επίσης, ότι έχει εκπονηθεί μελέτη, υπάρχει εγκεκριμένη πίστωση και ζήτησε να υποβληθεί αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών για τη χρηματοδότηση της δημοπράτησης ενός έργου μείζονος σημασίας. Ο βουλευτής εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του για την αναστολή όλων των κατασκευαστικών έργων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και υπογράμμισε την ανάγκη συστράτευσης των φορέων, προκειμένου να διεκδικηθεί η χρηματοδότηση και ολοκλήρωσή τους.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας