Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ανοιχτή επιστολή του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας προς το Επιμελητήριο αλλά και τις επιχειρήσεις να στηρίξουν την τοπική οικονομία και τη λειτουργία της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, προβαίνοντας σε συνεργασία μαζί της. Στην επιστολή αναφέρουν:

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, παρακολουθεί με αγωνία την φθίνουσα πορεία της παραγωγής και την συρρίκνωση των θέσεων εργασίας, που οδηγούν σε μαρασμό την τοπική οικονομία και σε διάσπαση τον κοινωνικό ιστό.
 Θέλοντας να συνεισφέρουμε στην αναστροφή αυτού του αρνητικού κλίματος, καλούμε το Επαγγελματοβιοτεχνικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Εύβοιας αλλά και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας, σε ένα προγραμματισμό τόνωσης της τοπικής παραγωγής και υποστήριξης των προϊόντων που παράγουν οι ίδιες.
 Στα πλαίσια αυτά και έχοντας υπόψη τη δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ, καλούμε τις επιχειρήσεις του Νομού μας, οι οποίες προμηθεύονται προϊόντα που μπορεί να παράξει η συγκεκριμένη επιχείρηση, να προχωρήσουν σε συνεργασία μαζί της, στηρίζοντας έτσι την βιωσιμότητά της αλλά και τις θέσεις εργασίας.
 ΄Ηδη με πρωτοβουλία, του Σωματείου των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ, η συγκεκριμένη επιχείρηση προχωρά σε συμφωνία με την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ, για την παρασκευή και προμήθεια των στολών εργασίας.
 Κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνει και από άλλες επιχειρήσεις του Νομού μας, αλλά και από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έτσι και αλλιώς προμηθεύονται αντίστοιχα προϊόντα.
 Βέβαια δεν υποστηρίζουμε, πως τέτοιες πρακτικές αρκούν για να δώσουν λύση στην κρίση που μαστίζει την τοπική οικονομία , μπορούν όμως να διαμορφώσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης στην τοπική παραγωγή και να υποστηρίξουν τις προμήθειες των υγειών επιχειρήσεων για επανένταξη στην αγορά.
 Ανάλογες πρωτοβουλίες μπορούν να αναληφθούν και για άλλα προϊόντα που παράγουν επιχειρήσεις του Νομού μας.
 Γιαυτό σας προσκαλούμε σε μια κοινή προσπάθεια, για την τόνωση της τοπικής παραγωγής και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Ενέργειες οι οποίες κατατείνουν προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας.
Ευελπιστώντας σε θετική ανταπόκριση.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας