Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

“Me & My Shadow”: Εθελοντική Πρωτοβουλία των εργαζομένων της Vodafone για τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS.

Η Vodafone πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά την εθελοντική πρωτοβουλία, “Me & My Shadow” για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS, στο πλαίσιο του επαγγελματικού τους προσανατολισμού, με σκοπό να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας και να λάβουν τα κατάλληλα ερεθίσματα όσον αφορά το επαγγελματικό τους μέλλον.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 29 Μαρτίου, 22 παιδιά των Χωριών SOS φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Χαλάνδρι και στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν μια ημέρα ως «εργαζόμενοι της Vodafone».

Η πρωτοβουλία “Me & My Shadow” αφορά στην ενέργεια job shadowing, μια δράση που στόχο έχει να συμβάλει στην εκπαίδευση παιδιών ηλικίας 12-16 ετών, μέσα από την ένταξή τους σε πραγματικό πλαίσιο καθημερινής δραστηριότητας ενός εργαζομένου.

Παράλληλα, η Vodafone στο πλαίσιο των ενεργειών στήριξης των παιδιών που φιλοξενούνται στα Παιδικά Χωρία SOS, τους έδωσε την ευκαιρία την περασμένη εβδομάδα να παρακολουθήσουν την ταινία «Η γη είναι το σπίτι μας», που δημιούργησε το 2008 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Η προβολή πραγματοποιήθηκε στη «Θόλο», το θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», και είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», τα παιδιά είχαν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις περιβαλλοντικές τους γνώσεις στο ηλεκτρονικό εκπαιδευτικό παιχνίδι της Vodafone «Mobile Invaders», καθώς και να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης «Καταναλώνω. Ανακυκλώνω;» του «Ελληνικού Κόσμου».

Η Vodafone στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS για τη λειτουργία των Εργαστηρίων Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 5η χρονιά, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

Σφοδρή σύγκρουση με ντεραπάρισμα ΙΧ στην οδό Ληλαντίων στη Χαλκίδα

20/9/2018
Το ατύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Ληλαντίων και Μεγασθένους, λίγο μετά τις 18:30. Από το τρακάρισμα ντεραπάρισε α...
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....
Η ταινία «Ο Κυνηγός» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Ο Κυνηγός» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/9/2018
Η ταινία «Ο Κυνηγός» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας