Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Παράταξη της Δημοτικής Αρχής Ν.Αρτάκης του Τάσου Πρατσόλη διέγραψε τον Μ.Φωτάκη.
Τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, και με απουσία του δημοτικού συμβούλου κ. Ιωάννη Τζεμαίλα, συνεκλήθη η δημοτική παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» της πλειοψηφούσας δημοτικής αρχής για να συζητήσει τη διαχρονική και των τελευταίων ημερών στάση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης κ. Εμμανουήλ Φωτάκη.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και εφόσον ελήφθησαν υπ' όψιν όλες οι θέσεις που εκφράστηκαν από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης, αποφασίστηκε βάσει του άρθρου 94 του νέου δημοτικού κώδικα και για λόγους:
1. απρεπούς συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων
2. αντιδεοντολογικής στάσης
3. διαχρονικής μη υγιούς εσωτερικής αντιπολίτευσης στο έργο της δημοτικής αρχής που ο ίδιος σταθερά ψήφιζε
4. προσωπικής πολιτικής σε βάρος της δημοτικής αρχής και
5. ασυμβίβαστης με τα σημερινά καθήκοντα του υποβολής υποψηφιότητας για Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές
να διαγραφεί από μέλος της δημοτικής παράταξης στην οποία διετέλεσε μέλος
.
Ο δήμαρχος Νέας Αρτάκης και επικεφαλής της παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Αναστάσιος Πρατσόλης, απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον κ. Φωτάκη:
"Ο Συνδυασμός «Ανοιχτοί Ορίζοντες» φτιάχτηκε από φίλους, συμπολίτες με διαφορετικά «κομματικά πιστεύω» με μοναδικό στόχο και όραμα να πάει την πόλη μπροστά και να ξεπεράσει το τέλμα στο οποίο ήταν.
Απευθυνθήκαμε στο λαό με ειλικρίνεια, κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του και με την ψήφο του κατακτήσαμε μια μεγάλη νίκη στις 15/10/06, με την εντολή να προχωρήσουμε στο πρόγραμμα μας, ιεραρχώντας τις πολλές ανάγκες της πόλης και με μελέτες που θα γινόταν να προχωρήσουμε σε οργανωμένες παρεμβάσεις.
Κάτι που έγινε και αποδεικνύεται από τις 25 περίπου έτοιμες μελέτες που υπάρχουν. Στον 1,5 χρόνο της «κοινής» μας πορείας διαφωνούσες καθαρά μ' αυτή τη διαδικασία, η οποία σαφώς και δεν αποδίδει άμεσα καρπούς.
Ποτέ όμως δεν είπαμε ότι θα προχωρούσαμε χωρίς μελέτες, χωρίς άδειες και χωρίς πρόγραμμα. Κάτι τέτοιο είναι έξω από τις συμφωνημένες αρχές τις παράταξης. Οι αρχές αυτές δίνουν έργα με σιγουριά και ποιότητα, έργα που έγιναν και γίνονται και είναι της τάξεως των 6.000.000 € περίπου μέχρι τώρα
Εδώ λοιπόν χρειαζόταν η κοινή μας προσπάθεια να δείξουμε στους συμπολίτες μας, όχι ένα υποθετικό έργο, αλλά ένα πραγματικό έργο πιστό στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες.
Σ' αυτή ακριβώς την χρονική στιγμή - γιατί άραγε; - άρχισαν να φαίνονται προσπάθειες αμφισβήτησης από την πλευρά σου και προσπάθειες για την εξεύρεση φίλων σου που θα στήριζαν για μια ακόμη φορά μια πιθανή σου υποψηφιότητα για Δήμαρχος, που είναι ένας μόνιμος στόχος σου για τις επόμενες εκλογές.
Φυσικά αυτό είναι δικαίωμά σου και θεμιτός κάθε προσωπικός στόχος, αλλά όχι στα πλαίσια ενός νικηφόρου συνδυασμού που βρίσκεται ούτε καν στο μέσον της θητείας του.
Αυτή σου η προσπάθεια δημιούργησε σύγχυση, εκνευρισμό και αποπροσανατολισμό τόσο στους εργαζόμενους του Δήμου, στους συνεργάτες μας δημοτικούς συμβούλους αλλά και τελικά στο λαό της Αρτάκης, που έβλεπε μέσα σε ένα συνδυασμό να υπάρχει ένας άλλος εν δυνάμει υποψήφιος Δήμαρχος.
Μετά από όλα αυτά θέλω να σε ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα κοινή μας πορεία και σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σ' αυτό που εσύ διάλεξες να κάνεις.
Εμείς οι υπόλοιποι, πιστοί στην εντολή του Αρτακηνού λαού θα συνεχίσουμε την κοινή μας προσπάθεια για το καλό και μόνο της πόλης και στο τέλος της τετραετίας θα κριθούμε γι' αυτό".Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/1/2019
Η ταινία Αστερίξ: το μυστικό του μαγικού ζωμού έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movieton...
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας