Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Χαλκίδα, όπου έγινε συζήτηση σχετικά με τα ζητήματα που απασχολούν έντονα την Ελληνική κοινωνία, τον κόσμο της εργασίας, τους άνεργους, το πολιτικό σύστημα, την έλλειψη δημοκρατίας, το ρόλο της Αριστεράς μέσα στο πολιτικοκοινωνικό γίγνεσθαι.

Μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, φίλοι και πολίτες άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις της Ρένας Δούρου και του Σωτήρη Μαρτάλη(στη θέση του Αντώνη Νταβανέλου πού λόγω έκτακτης ανάγκης, ενόψει της απεργίας της ΕΣΗΕΑ έμεινε στην Αθήνα).
Στην συζήτηση που πήραν μέρος αρκετοί από τους παρευρισκόμενους τονίστηκε ιδιαίτερα η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για δημοψήφισμα σχετικά με το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, την έξοδο της χώρας από τις εντολές της τρόϊκας και την καταστροφική πολιτική του μνημονίου , την απεμπλοκή της χώρας μας από οποιονδήποτε πολεμικό σχεδιασμό εναντίον άλλων λαών, η ανάγκη ανάσχεσης της επίθεσης της κυβέρνησης στα χαμηλά εισοδήματα, το ασφαλιστικό σύστημα και το κοινωνικό κράτος, την κατάργηση των δικαιωμάτων στα εργασιακά και τέλος το «ψάξιμο» της κυβέρνησης για το ποιος φταίει για όλα αυτά και οι αγανακτισμένες διαμαρτυρίες των πολιτών, αφού φταίει η ίδια η πολιτική της. Τέλος εκφράστηκε η ανάγκη της ενωτικής παρέμβασης της Αριστεράς στην δράση, που θα δώσει διέξοδο στην κοινωνία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον κόσμο της εργασίας στον δρόμο του μαζικού αγώνα και των κοινωνικών αντιστάσεων για ζωή, αλληλεγγύη, αξιοπρέπεια.
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας