Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Αυτή την στιγμή γίνεται διαμαρτυρία από 50 περίπου πρώην εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ Ατλάντικ, έξω από τα γραφεία της εταιρείας Γαληνός Λαουτάρης.

Γαληνός Λαουτάρης
Γαληνός Λαουτάρης

Με το πανό τους να αναγράφει "...Λαουτάρη σπάσε τα συμβόλαια με την Ατλάντικ" γύρω στους 50 ανθρώπους διαμαρτύρονται για την ανεργία που επήλθε μετά την πτώχευση της εταιρείας Ατλάντικ και με την ελπίδα να σωθούν, από την εξαγορά των καταστημάτων απο επιχειρηματία, που έχει δεσμευτεί να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας και να αποπληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει άμεσα λύση. Ήδη έχουν γίνει και συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάση Μπουραντά και το Δήμαρχο Χαλκίδας, στους οποίους επισημάνθηκε το πρόβλημα και ζητήθηκε η συμβολή τους στην επίλυσή του.

Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του ΕΚΕ:

"΄Οσον αφορά την μεγάλη υπόθεση της ΑΤΛΑΝΤΙΚ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια, παρόντος του Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχου, Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εύβοιας, Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και νομικού συμβούλου μερίδας εργαζομένων.
 Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, διατράνωσε την πάγια θέση του, που είναι:
- Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας.
- Διασφάλιση των προϋπαρχόντων εργασιακών σχέσεων (επιδόματα κ.λ.π.)
- Διασφάλιση όλων των δεδουλευμένων.
 Τα επιχειρηματικά παιχνίδια που παίζουν στις πλάτες των εργαζομένων, είναι έξω από εμάς και όποιος δεν διασφαλίζει τους εργαζόμενους είναι απέναντί μας και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε συνδικαλιστικά να προστατεύουμε τους εργαζόμενους".
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας