Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Έγινε την Παρασκευή 8 Απριλίου η συνέλευση των φίλων της "ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ", στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την πορεία της κίνησης μέχρι σήμερα, αλλά και τα προβλήματα που θα απασχολήσουν την κοινωνία το επόμενο διάστημα.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη "Πολιτεία Ευρίπου" αναφέρει:

Προβλήματα που συνδέονται με φλέγοντα ανοικτά θέματα που θα κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για τα επόμενα χρόνια. Το ρυθμιστικό της πόλης, όπου μέσα του εντάσσονται πολλές νέες πολιτικές όπως, η εκ νέου χωροθέτηση όλων των δραστηριοτήτων του νέου Δήμου και της ολοκλήρωσης των σχεδίων πόλεων, το κυκλοφοριακό και μια σειρά άλλα θέματα που θα προκύψουν στην διαδικασία κατάρτισης του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Χαλκιδέων. Έχουμε ανοικτά θέματα με τον ΧΥΤΑ της περιοχής, τον ΒΙΟΚΑ, εκκρεμή θέματα που συνδέονται με μια ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων, την εφαρμογή σε ολόκληρο το Δήμο μιας αποτελεσματικής ανακύκλωσης στην πηγή όλων των κατηγοριών των απορριμμάτων. Έχουμε το θέμα της διασφάλισης της ποιότητας του νερού από τη ρύπανση της Κεντρικής Εύβοιας και μια σειρά άλλα προβλήματα που συνδέονται με την ποιότητα ζωής των κατοίκων και την περιβαλλοντική προστασία και όχι μόνο αφού διανύουμε μια σοβαρή περίοδο κρίσης, οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής.
Η πορεία και οι παρεμβάσεις της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι σήμερα, παρά τα όποια προβλήματα, εκτιμήθηκαν γενικά θετικές. Στη βάση αυτή, η συνέλευση εκφράζει τη βούληση ότι, κάποια προβλήματα που παρουσιάσθηκαν το τελευταίο διάστημα μέσα από κάποιες τοποθετήσεις φίλων της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΡΙΠΟΥ, χρειάζεται να ξεπερασθούν και να εργασθούμε όλοι για το κοινό καλό της πόλης και της κίνησής μας. Συνεχίζουμε την πορεία μας, με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία και τα προβλήματά της, ισότιμοι, ενωμένοι μέσα από την διαφορετικότητά μας, χωρίς εξαρτήσεις, αρχηγισμούς και παραγοντισμούς, συμμετέχοντας δημιουργικά και εμπλουτίζοντας τις ιδέες μας, με σεβασμό στις συλλογικές μας αποφάσεις, οι οποίες εκφράζονται αυθεντικά μόνο από τη Συνέλευση και τη Γραμματεία της κίνησης.
 
 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας