Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Πρόταση για να συζητηθεί το θέμα πώλησης της ΛΑΡΚΟ σε επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατέθεσε η παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης προς τον κ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κλέαρχο Περγαντά.

ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΚΟ

Θεωρούμε αδιανόητο, μια τόσο σημαντική επιχείρηση σαν την ΛΑΡΚΟ, που φτιάχτηκε με τον ιδρώτα του λαού, να οδηγείται στην ιδιωτικοποίηση και οι Δήμοι της περιοχής, μαζί με το Περιφερειακό Συμβούλιο να παρακολουθούμε τις εξελίξεις σαν απλοί θεατές.

Ανεξάρτητα από την θέληση σας να υποστηρίζετε τις κυβερνητικές επιλογές, δεν μπορείτε και δεν πρέπει να στερήσετε από το Περιφερειακό Συμβούλιο την δυνατότητα να συζητήσει το θέμα της ΛΑΡΚΟ.

Μια τέτοια συζήτηση, ανοιχτή στους εργαζόμενους, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην αποσαφήνιση της αλήθειας και θα αναδείξει τον ταξικό χαρακτήρα της έννοιας ανάπτυξης, που είναι διαφορετικός για τα μονοπώλια και την πλουτοκρατία και διαφορετικός για τους εργαζόμενους.
Θα βοηθήσει τον λαό να κατανοήσει την βαθύτερη ουσία των εξελίξεων που ζει και φυσικά θα διευκολύνει την κινητοποίηση του. Την ανάπτυξη των αγώνων για όσα χρειάζεται και του στερούν. Για όσα του ανήκουν.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ζητούμε να συγκληθεί έκτακτα το Περιφερειακό Συμβούλιο ή να τεθεί σαν ξεχωριστό θέμα το συγκεκριμένο ζήτημα στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης συνεδρίασης μας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας